Førsteholdet

FC Midtjylland uden Cajuste mod Ajax

Vi må undvære vores svenske landsholdsmidt Jens-Lys Cajuste i onsdagens Champions League-kamp mod Ajax, da han er testet positiv for Corona.

25/11/20
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

Jens-Lys Cajuste blev sammen med resten af FCM-spillerne testet mandag, og testen viste sig at være positiv. Cajuste var derfor ikke med ombord, da truppen tirsdag fløj til Amsterdam, hvor det i aften gælder et opgør mod Ajax i Champions League.

– Det er meget ærgerligt for Jens. Han havde set frem til igen at skulle spille på den store scene. Vi er også kede af det på hans vegne, men han kommer stærkt tilbage, siger FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen.

Cajuste er den anden spiller i FC Midtjylland med en positiv COVID 19-test. Tidligere er vores brasilianske midtbanespiller Evander blevet testet positiv. Evander er derfor også ude i forhold til kampen mod Ajax.

Cajustes positive test kommer efter at han sidste uge var afsted med det svenske landshold. Midtbanespilleren blev testet negativ adskillige gange forud for søndagens opgør mod AGF i 3F Superligaen – senest på selve kampdagen.

I denne uge bliver FCM-spillerne testet fire gange: Mandag, torsdag, fredag og lørdag.

Også FC Midtjyllands administrerende direktør Claus Steinlein har fået Corona. Det betyder, at han ligeledes må nøjes med at se kampen onsdag aften hjemme foran TV-skærmen.

– Jeg blev testet mandag som led i vores protokoller og var desværre positiv. Overordnet er det jo godt, at vi fanger smittetilfældene i vores tests. Det viser, at systemet virker. Fodbolden skal bidrage alt det, vi kan til at holde smitten nede. Jeg har det fint, men bliver selvfølgelig hjemme. Holdet skal nok klare sig uden mig, siger Claus Steinlein.

Der er kick-off i Amsterdam kl. 21:00 og du kan følge opgøret på TV3+.