Klubben

FC Midtjyllands regnskab for 20/21

FC Midtjylland lukker 2020/21-regnskabsåret med et overskud på 25,3 millioner kroner og forventer ligeledes positive tal på bundlinjen i 2021/22.

11/10/21
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

– I FC Midtjylland husker vi først og fremmest 2020/21-sæsonen for klubbens første kvalifikation til Champions League-gruppespillet nogensinde. Desværre fik vi ikke muligheden for at dele oplevelsen med vores fans på stadion, men det ændrer ikke ved, at det var en milepæl i FC Midtjyllands historie, forklarer bestyrelsesformand Rasmus Ankersen.

Champions League-gruppespillet skabte fundamentet for, at FC Midtjylland i 2020/21 – på trods af markant reducerede stadion- og kommercielle indtægter som følge af omfattende corona-restriktioner – nu kan præsentere et overskud for sæsonen på 25,3 millioner kroner efter skat.

– Vores Champions League-deltagelse har skabt fundamentet for, at vi har kunne investere yderligere i vores faciliteter og i vores spillertrup i en tid, hvor mange andre klubber har været tvunget til at skære ned, fortæller Rasmus Ankersen.

Bestyrelsesformanden hæfter sig desuden ved, at det i 2020/21-sæsonen lykkedes FC Midtjylland at fuldføre en kapitaludvidelse på 125 millioner kroner, der er øremærket til at udbygge MCH Arena og skabe et topmoderne træningsanlæg i Ikast.

– Kapitaludvidelsen har gjort os i stand til at lave nogle afgørende investeringer, som på sigt vil give muligheden for markant forøgede kommercielle indtægter og nogle træningsfaciliteter, der unægtelig vil gøre FC Midtjylland mere attraktiv for topspillere og toptalenter.

FC Midtjylland forventer i 2021/22-sæsonen et overskud på mellem 75 og 90 millioner kroner før skat.

Årsrapporten 2020/21

Du kan læse hele årsrapporten for det forgangne regnskabsår via linket nedenfor.

Læs årsrapporten her