Klubben

FCM forlænger samarbejdet med Royal Unibrew

FC Midtjylland forlænger samarbejdet med Royal Unibrew, som har været partner i klubben siden dens stiftelse. Aftalen strækker sig nu til sommeren 2028.

06/01/23
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

FC Midtjylland har forlænget samarbejdet med en loyal partner, idet Royal Unibrew har skrevet under på en ny femårig aftale.

Aftalen skal være med til at skabe endnu bedre rammer for klubbens mange fans, hvor Royal Unibrew øger sit engagement og bliver en central del af de mange nye tiltag i og omkring MCH Arena.

– Royal Unibrew har været med fra start i FC Midtjylland. Vi har haft en tribune kaldt Faxe Kondi-tribunen, siden stadionet blev bygget i 2004, og det kommer den fortsat til at hedde. Vi er utroligt glade for det langvarige samarbejde, som vi ser frem til at fortsætte fem år yderligere, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FCM.

Danmarks næststørste bryggerivirksomhed kommer fortsat til at levere både øl og sodavand til ganerne samt endnu mere til, fortæller Jacob Jørgensen yderligere:

– Royal Unibrew kommer til at være en central del omkring fremtidens fanzone, hvor de vil stå for øl og sodavand samt etableringen af en topmoderne scene, der skal levere masser af underholdning. Samtidig bliver der etableret fire nye tanke til fadøl på stadion, mens der naturligvis også vil blive etableret en række barer i den nye lounge.

– Der er tale om en utroligt stærk partner, som er med til at skabe en fest for vores fans og gøre det til en bedre oplevelse at komme på MCH Arena, ligemeget hvor på stadionet man befinder sig.

Også for Sales Manager hos Royal Unibrew, Finn Bjerg, vækker den nye aftale stor glæde:

– FC Midtjylland er en unik samarbejdspartner, der går utroligt langt tilbage. Det er et af vores vigtigste sponsorater i det midtjyske, og særligt de mange samarbejdsklubber og breddeklubber betyder meget for os, fortæller Finn Bjerg og fortsætter:

– Vi ønsker at komme ud i bredden af Danmark, og det giver dette samarbejde os mulighed for. Vi er begyndt at kende hinanden rigtigt godt, og det er essentielt for os at have den slags partnere. FC Midtjylland ønsker hele tiden at udvikle sig, og vi ser frem til fortsat at være med på rejsen.

Den nye aftale gælder til sommeren 2028.