Førsteholdet

FCM henter Daniel Høegh

FC Midtjyllands midterforsvar forstærkes yderligere med Daniel Høegh. Defensivspilleren kommer til heden efter fem år i udlandet.

05/10/20
Jens Risom
Foto: Getty Images

På transfervinduets sidste dag er der hentet endnu en ny spiller til FC Midtjylland. Den centrale forsvarsspiller Daniel Høegh er således på plads hos de danske mestre.

29-årige Daniel Høegh ser frem til at blive en del af den midtjyske trup, som han kalder en velsmurt maskine.

– Da jeg hørte om interessen fra FC Midtjylland, tænkte jeg med det samme, at det var super spændende. Der var ikke så meget betænkningstid i forhold til at blive en del af klubben. Jeg kender mange af de værdier, FCM står for, og det er et godt match med mig. Jeg glæder mig til at bidrage både som spiller og menneske, fortæller Daniel Høegh.

Sportschef Svend Graversen fortæller, at tilføjelsen af Daniel Høegh blandt andet sker på baggrund af det kompakte kampprogram, som venter FCM. Når landskampspausen er forbi, spiller FC Midtjylland eksempelvis syv kampe på blot 21 dage.

– Med det kampprogram, vi har i vente i efteråret, er det vigtigt at være sikret på alle positioner i forhold til belastning og eventuelle skader. Det er en sikring til et i forvejen rigtigt stærkt setup i midterforsvaret, hvor Daniel Høegh skal konkurrere med fire dygtige centerforsvarere. Vi vil gerne præstere i alle turneringer, og det kræver en bred trup, forklarer Svend Graversen.

Sportschefen lægger ikke skjul på, at 29-årige også er en spiller med god kvalitet og erfaring fra to europæiske ligaer.

– Det er en spiller, som har bevist sig i både den hollandske og schweiziske liga. Derfor er vi selvfølgelig meget tilfredse med at have fået muligheden for at lave en god aftale med Daniel Høegh, siger Svend Graversen.

Daniel Høegh fik sin Superligadebut mod FC Midtjylland tilbage i 2010, da han dengang spillede for OB i 3F Superligaen. Nu er forsvarsspilleren altså klar til at trække i den sortrøde trøje.

Velkommen til FC Midtjylland til Daniel Høegh.