Førsteholdet

FCM og AL-Bank sikrer rettighederne til aftenens brag

FC Midtjylland har i samarbejde med Arbejdernes Landsbank købt rettighederne til at vise aftenens kamp på Estádio da Luz. Du kan se opgøret på TV Midtvests hjemmeside med kampstart kl. 21.00.

02/08/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Aftenens kamp mellem FCM og Benfica i 3. runde af Champions League-kvalifikationen vises ikke på dansk tv, men nu stiller TV Midtvest sin hjemmeside til rådighed til visning af kampen.

I samarbejde med Arbejdernes Landsbank har FC Midtjylland købt rettighederne til aftenens opgør i Lissabon, og dermed bliver det altså muligt at se kampen i Danmark.

Kampen vises på TV Midtvests hjemmeside, og opgøret kan kun ses, hvis du befinder dig på dansk jord.

Gå til TVMidtvest.dk

Det er godt nyt for alle FC Midtjylland-fans og fodboldinteresserede, at det i sidste øjeblik er lykkedes at lande en aftale, der gør det muligt for danskerne at følge FCM’s færd i europæisk fodbold.

– Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at sikre kampen, så vores fans kan følge med fra tæt hold. Det er en gave til vores mange fans, og vi er meget glade for, at Arbejdernes Landsbank og TV Midtvest vil være med til at realisere dette, siger FCM’s kommercielle direktør, Jacob Jørgensen.

Følg kampen på FCM’s platforme

Det er ligeledes fortsat muligt at følge med i aftenens Champions League-kvalifikationsopgør gennem FCM’s liveopdateringer på Twitter, ligesom man kan dykke ned i kampens forløb gennem matchcentret på fcm.dk og i FCM-appen. Her får du live statistikker som Expected Goals samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play