Klubben

FCM x Dissing Watches

Elegant. Klassisk. Spændende. Dissing Watches og FC Midtjylland lancerer en lille kollektion bestående af syv ure – kollektionen er til alle typer af fans, der ønsker et klassisk og flot ur med en diskret og elegant tråd til klubben. Kollektionen fortjener et besøg.

04/10/21
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Kasper og Mikkel Dissing står bag Dissing Watches – de er brødre, de har fart på, de er kendt fra Løvens Hule på DR, og så har de kæmpe succes med salg af ure. Nu har de – i samarbejde med FC Midtjylland – lavet en lille kollektion med syv ure til folk med klubben i hjertet.

– Det var en no-brainer for Kasper og jeg, at vi sammen med FC Midtjylland skulle skabe en serie af ure til klubbens fans. De stolte og trofaste fans vil med vores ure kunne bære klubben med sig rundt – ikke kun til kamp, men på arbejde og i fritiden og gøre det med klasse. Det er en elegant måde at vise, hvor ens fodboldhjerte hører til, siger Mikkel Dissing, Co-Founder hos Dissing Watches.

Urene er vandtætte ned til 100 meter og har safirbelagt glas, hvilket gør dem yderst anvendelige som hverdagsure, der kan tåle at blive brugt. Dertil er de udført i 100% rustfrit kvalitetsstål, som også viser sin kvalitet i det generelle finish og polering af urene. Fra i dag – mandag den 4. oktober 2021 – kan hele kollektionen købes i Ulveshoppen.

Køb urene i Ulveshoppen