Klubben

FCM’ere trækker i landsholdstrøjen

Sæsonens anden landsholdspause står for døren. Få her et overblik over, hvilke FC Midtjylland-spillere, som er afsted på national tjeneste. Frank Onyeka kan få debut for Nigeria.

06/10/20
Jens Risom
Foto: Jakub Syrucek

Det danske A-landshold er samlet i Herning lige nu, hvor hybridbanen på Herning Fremads anlæg bruges. Her er Pione Sisto og Jesper Hansen med, og sidstnævnte er glad for at være tilbage i den danske trup.

– Det er super fedt at være med igen og altid dejligt at se sit navn blive nævnt af landstræneren. Jeg glæder mig til at opleve de nye trænere, og Kasper Hjulmand er jo min gamle cheftræner fra Nordsjælland-tiden, fortæller målmand Jesper Hansen.

FC Midtjyllands keeper og Pione Sisto spiller med resten af landsholdet en træningskamp mod Færøerne på MCH Arena onsdag, inden der venter Nations League-opgør på Island og i England henholdsvis søndag og onsdagen efter.

Netop Island har også FCM-islæt, idet Mikael Anderson igen er med på det islandske landshold. Udover kampen mod Danmark kan kantspilleren komme i aktion mod Rumænien og Belgien.

Mulig debut til Frank Onyeka

Midtbanedynamoen Frank Onyeka er for første gang blevet udtaget til det nigerianske A-landshold. Dermed kan han få sin debut, når Nigeria møder Algeriet og Tunesien. De kampe bliver spillet i Østrig.

Sory Kaba er med for Guniea mod Cap Verde og Gambia, mens Bozhidar Kraev igen er udtaget til det bulgarske landshold. Alle kampe spilles i Europa af hensyn til rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19.

U-landshold godt besat

Gustav Isaksen og Japhet Sery Larsen er begge med det danske U21-landshold endnu engang. Anders Dreyer var også udtaget hertil, men måtte melde fra. Det samme gør sig gældende med Jens-Lys Cajuste, der var udtaget til det svenske U21-landshold.

På U19-landsholdet er Danmark stærkt repræsenteret med Oliver Sørensen, Aral Simsir, Mads Kristian Hansen, Kristoffer Lund Hansen og Frederik Christensen.

Gustav Ørsøe Christensen og Pontus Texel er med for U17-landsholdet, mens Malthe Johnsen Bøndergaard og Valdemar Andreasen er udtaget til U16-landsholdet. De kan alle få deres debut i Danmark-trøjen.

Vi ønsker alle FC Midtjylland-spillerne held og lykke i landsholdstrøjen.