Klubben

Fire FCM’ere takker af

Mikkel Andersen, Lasse Vibe, Oliver Ottesen og Ailton forlader FC Midtjylland i forbindelse med deres kontraktudløb.

25/05/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

Afslutningen på sæsonen 20/21 markerer et farvel til fire spillere, hvis kontrakter udløber. Der er tale om Mikkel Andersen, Lasse Vibe, Oliver Ottesen og Ailton.

Mikkel Andersen vendte tilbage til FC Midtjylland i sommeren 2018. Han spillede også for FCM i årene 2015-2017, inden han tog en sæson i Lyngby. Efter tilbagekomsten er det blevet til 11 kampe, hvor højdepunkterne var Champions League-optrædenerne mod Liverpool og Ajax i efteråret 2020.

Den 32-årige målmand er noteret for i alt 64 kampe og 22 clean sheets for FC Midtjylland.

Lasse Vibe stopper karrieren, hvor det sidste halvandet år bød på 26 kampe og 4 mål i FC Midtjylland-trøjen. Inden da nåede Vibe 11 danske landsholdskampe samt en masse mål for især IFK Göteborg og Brentford.

Fremover skal Vibe slå sine folder i virksomheden Imperium Sports Family Office, som han var med til at starte i 2019. Virksomheden tilbyder uvildig, finansiel rådgivning til professionelle sportsudøvere.

Målmand Oliver Ottesens tid i FCM er også kommet til vejs ende. Målmanden var som akademispiller en del af succesfulde præstationer i Youth League tilbage i 15/16- og 16/17-sæsonerne, men på seniorplan er det ikke blevet til spilletid i det midtjyske bur.

Den brasilianske back Ailton har været tilknyttet på en lejeaftale, som udløber nu. Han nåede 12 kampe i løbet af foråret.

Fra FC Midtjyllands side skal der lyde en stor tak for indsatsen samt et ønske om held og lykke i fremtiden til alle fire spillere.