Reserveligaen

Flot holdpræstation sikrede tomålssejr i Future Cup

FC Midtjylland slog mandag eftermiddag Brøndby med 2-0 i reserveholdsturneringen Future Cup. Astrit Selmani og Valdemar Byskov scorede midtjydernes mål.

13/03/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Blæsevejret på hybridbanen i Herning Fremad gjorde det til en uskøn affære, men ikke desto mindre sikrede FC Midtjylland sig mandag eftermiddag en flot 2-0-sejr over Brøndby i Future Cup.

– Inden kampen havde vi snakket om, at det var vigtigt at gå til opgaven med positivitet, power og energi, så vi fik vist Midtjylland-dna’et. Jeg går herfra med en vanvittig god følelse. Spillerne levede fuldt op til alle vores ønsker fra første til sidste fløjt, siger 3F Superligaassistent, Niels Lodberg, og fortsætter:

– Både senior- og akademispillere viste den helt rigtige indstilling, og det er vigtigt for hele gruppen at vinde den her fodboldkamp. Det under jeg drengene.

– Vi spillede under nogle svære forhold med masser af blæst og regn, men alle gik ind og leverede alt, hvad de kunne, og støttede og hjalp hinanden. Selvom det er kollektivet, der trækker overskrifterne i dag, er det også værd at nævne, at to af vores offensivspillere gjorde sig positivt bemærket ved at få scoret. Det var dejligt at se.

FC Midtjylland 2-0 Brøndby IF (0-0)

47′ 1-0 Astrit Selmani
90′ 2-0 Valdemar Byskov

Start XI (4-3-3): Elias Olafsson, Mads Døhr Thychosen, Stefan Gartenmann, Juninho, Paulinho, Oliver Sørensen, Charles, Gustav Fraulo, Valdemar Byskov, Astrit Selmani, Daniel Kristjánsson.

Bænken: Mark Ugboh, Pontus Texel, Mikkel Fischer, Jamiu Musbaudeen, Edvard Sundbø Pettersen, Malte Melin, Isa Musa, Jonathan Lind.