Klubben

Første spadestik til udvidelsen af MCH Arena er taget

Opførelsen af nye VIP-faciliteter på MCH Arena er nu igangsat. Stadionudvidelsen ventes at stå færdig i december 2023.

22/06/22
Jens Risom
Foto: Nicolai Berthelsen

FC Midtjyllands hjemmebane, MCH Arena, står foran den største tilbygning siden stadionets opførelse i 2004.

Stadionudvidelsen sker som en del af Vision 2025, som blev præsenteret for et år siden blandt andet med målsætningen om at hæve den årlige kommercielle omsætning til 100 millioner kroner. Investeringen er mulig gennem den kapital, som HEARTLAND i samme forbindelse skød ind i FC Midtjylland som en kapitaludvidelse.

I dag er der blevet taget første spadestik til byggeriet, som ventes at stå færdig i december næste år.

– En del af Vision 2025 er ambitionen om at øge den kommercielle omsætning til 100 millioner kroner om året. Denne investering i stadionudvidelsen er væsentlig i forhold til at skabe større kommerciel omsætning, så vi glæder os over, at vi nu kan tage første spadestik og komme i gang med byggeriet, fortæller kommerciel direktør Jacob Jørgensen.

Helt konkret består udvidelsen af en ny bygning i to etager bag og ovenpå Faxe Kondi-tribunen. Den nederste er en VIP-lounge med plads til 432 gæster, mens 11 skybokse med plads til i alt 288 gæster udgør den øverste etage.

Tilhørende balkonpladser over den nuværende Faxe Kondi-tribune udvider dermed kapaciteten på MCH Arena fra 11.432 til 12.152 tilskuere.

Hospitality-oplevelser i topklasse

De nye faciliteter på MCH Arena er ikke blot en udvidelse af kapaciteten, men de kommer også med nyskabende tanker i forhold til VIP-oplevelsen.

– Vi har gennem en længere periode oplevet en kontinuerlig stigning i virksomheder, der gerne vil have hospitality-oplevelser på og omkring MCH Arena i forbindelse med vores kampe. Derfor er der på nuværende tidspunkt pladsmangel, men samtidig etablerer udvidelsen nogle nye rammer, som kan noget andet end de eksisterende sponsorfaciliteter, forklarer Jacob Jørgensen.

– Udvidelsen kommer til at skabe loungeoplevelser på en ny måde. Udover at være lækker og eksklusiv skal den også være sjov og nytænkende. Det skal ikke bare være et sted, hvor man spiser mad og drikker vin, men derimod også danne ramme for aktiviteter som dart, bordtennis og andre spil, lyder det fra Jacob Jørgensen, som afslutter:

– Vi ved af erfaring, at spil, hygge og grin er en god kombination i netværksfaciliteter. Det er lige præcis, hvad vi gerne vil dyrke endnu mere blandt vores partnere og sponsorer. Det skal være med til at skabe den bedste hospitality-oplevelse i Skandinavien i topmoderne og eksklusive rammer på MCH Arena. Begge etager bliver med indretning, service og netværksfaciliteter, som ikke tidligere er set i Skandinavien.

Hele området bag Faxe Kondi-tribunen får desuden et løft, hvor kommunen asfalterer parkeringsområdet, ligesom der etableres en funktionel og indbydende forplads foran indgangen til de nye faciliteter.

I løbet af efteråret vil planerne for den nye fanzone på MCH Arena blive præsenteret.