Førsteholdet

Formstærk Dreyer: Vi glæder os til søndag

Offensivprofilen scorede for fjerde kamp i træk i gårsdagens sejr mod Vejle, som matchvinderen her giver sin reaktion på. I samme ombæring ser han frem til topbraget mod FCK.

29/04/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Med et drømmehug i det 68. minut sikrede Anders Dreyer et godt udgangspunkt til FC Midtjylland, som vandt den første af to pokalsemifinaler mod Vejle med cifrene 1-0.

Det hjemvendte offensives modtog bolden et par meter udenfor feltet og sendte et projektil i det fjerneste hjørne.

– Det var godt spillet af Pione og generelt et godt opspil til situationen. Så prøvede jeg at tage et skud og kunne med det samme se, at den havde en god retning, fortæller Anders Dreyer om scoringen.

Det var fjerde kamp på stribe, at Dreyer noterede sig som målscorer, og det fejrede han ved at gribe og tage en tår af en fadøl sendt afsted af Vejle-fansene.

– De ramte mig lidt tidligere ved et hjørnespark, og der tænkte jeg, at nu scorer jeg lige om lidt, og så går jeg derud og drikker en øl, griner Anders Dreyer.

– Nu er det fjerde kamp i streg, at jeg scorer, så det er da gået bedre end forventet. Jeg har en træner, et trænerteam og en masse holdkammerater, der tror på mig, og det er selvfølgelig med til at gøre, at jeg kan præstere inde på banen, tilføjer han om den gode form.

Han glæder sig over det gode udgangspunkt forud for returopgøret på MCH Arena i næste uge.

– Det var en svær kamp. Vi vidste godt, det ville blive svært at komme her til Nørreskoven, så vi er rigtigt glade for at komme herfra med 1-0, lyder det fra aftenens målscorer.

Topbrag i vente

Allerede søndag er FC Midtjylland igen i aktion, når FCK gæster et udsolgt MCH Arena til et vaskeægte topbrag i toppen af 3F Superliga. Det tætte kampprogram i disse uger er dog ikke noget, som fylder i FCM-lejren.

– Man glæder sig bare til, at det er kampdag. Det vil jeg langt hellere end at løbe og træne i midtugen. Det passer mig godt at spille to kampe i ugen, understreger Anders Dreyer.

Med en sejr kan FCM indhente FCK’s forspring på tre point i toppen af tabellen, og det skal en god kulisse på MCH Arena hjælpe holdet til.

– Det bliver bare en fed kamp, som jeg glæder mig utroligt meget til. Det bliver en kamp med to hold, der vil ud og vise, at de er de to bedste hold i Danmark, siger Dreyer og afslutter:

– Der er udsolgt, og jeg håber på en fremragende kulisse fra vores fans. Det har vi brug for, og jeg håber, vi kan give dem en sejr.

Topkampen spilles søndag aften kl. 18.00 i Herning.