Klubben

Frigiv din plads nemt og hurtigt

Billetter til vores kampe er eftertragtede, så kan du som sæsonkortholder ikke komme til en kamp, kan du her se, hvordan du frigiver din plads, så en anden kan få glæde af den. Frigiver du din plads senest 48 timer før kampstart, vil det stadig tælle som fremmøde.

30/04/22
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Hos FC Midtjylland har vi indført en fremmødegrænse på 65% for alle sæsonkortholdere, og det betyder, at sæsonkortholdere skal komme til mindst 65% af vores kampe i en sæson for at beholde sit sæsonkort i den efterfølgende sæson.

Har du som sæsonkortholder ikke mulighed for at komme til en kamp, kan du dog frigive din plads og stadig få registreret et fremmøde. Det kræver blot, at du frigiver din plads senest 48 timer før kampstart.

Det er derfor vigtigt, at du som sæsonkortholder sørger for at frigive din plads, hvis du ikke kan komme til en kamp. På den måde risikerer du ikke at miste dit sæsonkort og din faste plads.

Frigiv din plads eller konverter til billet

I vores billetsystem er der en funktion, hvor sæsonkortholdere meget nemt og hurtigt kan frigive sin plads eller konvertere sit sæsonkort til en billet, som man kan give til en anden. Følg guiden nedenfor:

 1. Klik på knappen nedenfor. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.
 2. Log ind på din konto i billetsystemet.
 3. Nu vises en liste over kommende kampe. Klik på den kamp, som du ikke kan komme til.
 4. Her kan du se dit sæsonkort og to muligheder:
  1. Frigiv min plads
  2. Konverter til billet
 5. Vælg den mulighed, du ønsker.
 6. Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til den valgte kamp. Har du frigivet pladsen senest 48 timer før kampstart, vil du stadig få registreret et fremmøde på dit sæsonkort.

Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS. Bliver billetten scannet til kampen, vil det også tælle som et fremmøde på dit sæsonkort.

Frigiv din plads / Konverter til billet

Du kan også finde linket til at frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet direkte på din konto i billetsystemet.

På computeren

 1. Log ind på din konto på billetsalg.fcm.dk.
 2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne og vælg “Min konto”.
 3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
 4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

På mobilen

 1. Log ind på din konto på billetsalg.fcm.dk.
 2. Klik på “Konto” i menuen i bunden.
 3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
 4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

Vi har lavet en simpel videoguide, hvor vi step for step gennemgår, hvordan du frigiver din plads eller konverterer dit sæsonkort til en billet – se videoguiden i playeren øverst i artiklen.

På forhånd tak for hjælpen med at fylde MCH Arena.