Klubben

Garanteret adgang til Mesterskabsspillet med BilletFlex

Et spændende Mesterskabsspil står for døren, og der venter ti afgørende kampe i jagten på guldet. Ønsker du billet til kampene, er et BilletFlex-abonnement den eneste måde, hvorpå du er sikker på at kunne få adgang til kampene.

19/03/24
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Kampprogrammet for Mesterskabsspillet er netop blevet offentliggjort, og der venter ti spændende kampe, inden guldet skal uddeles i slutningen af maj.

Kampprogram for Mesterskabsspillet

Vi oplever enorm interesse for at komme på MCH Arena i øjeblikket, og de seneste tre kampe i 3F Superliga på hjemmebane har været helt udsolgte. Det kan altså være svært at få billet til vores kampe, og flere fans er gået forgæves efter billetter i den seneste periode.

Der er dog en måde, hvorpå du er sikker på at få billet til kampene. Med vores BilletFlex-abonnement får du nemlig adgang til at trække din billet mindst 48 timer, inden det officielle billetsalg starter, og dermed er du sikker på at få adgang til alle kampe i Mesterskabsspillet, hvis du blot trækker din billet i tide.

Med BilletFlex betaler du et fast beløb hver måned (fra 159 kr.), og dermed har du altså ret til at trække en gratis billet til alle hjemmekampe.

BilletFlex-abonnementet fortsætter, indtil du selv opsiger det, og dermed har du også adgang til at trække billet til kampene i næste sæson, som forhåbentligt – udover 3F Superliga-kampene – også byder på europæiske kampe og pokalkampe.

OBS. Der er seks måneders binding på BilletFlex-abonnementet.

Førsteret for BilletFlex’ere

Som nævnt får BilletFlex’ere førsteret til at trække billet, og det gælder i mindst 48 timer. Til kampen mod F.C. København giver vi dog en ekstra lang førsteret. Datoer omkring billetsalg til de to første hjemmekampe i Mesterskabsspillet kan ses nedenfor:

FC Midtjylland – FC Nordsjælland
Dato: Mandag den 1. april kl. 16.00 (2. påskedag)
Førsteret for BilletFlex’ere: Onsdag den 20. marts kl. 10.00
Offentligt billetsalg: Fredag den 22. marts kl. 10.00

FC Midtjylland – F.C. København
Dato: Søndag den 14. april kl. 18.00
Førsteret for BilletFlex’ere: Mandag den 25. marts kl. 10.00
Offentligt billetsalg: Tirsdag den 2. april kl. 10.00

Datoer omkring førsteret for BilletFlex’ere til de tre øvrige hjemmekampe i Mesterskabsspillet melder vi ud direkte til alle BilletFlex’ere, når vi nærmer os kampene.

Du kan læse mere om BilletFlex nedenfor, hvor du også kan købe BilletFlex-abonnement, så du er sikker på en plads til en forhåbentlig spændende jagt på guldet.

Mere om BilletFlexKøb BilletFlex