Klubben

Gentegning af sæsonkort slutter på mandag

Gentegningsperioden for sæsonkortholdere slutter på mandag kl. 12.00, og fra denne dag sælger vi ikke længere sæsonkort med fast plads, så hvis du fortsat skal have din faste plads på MCH Arena, skal du snart gentegne dit sæsonkort.

23/06/22
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Deadline for gentegning gælder kun for folk, der har købt deres sæsonkort kontant for én sæson ad gangen. Har du dit sæsonkort på abonnement – enten fra sidste sæson eller fordi du allerede har gentegnet til abonnement – skal du altså ikke foretage dig noget. Dit sæsonkort fortsætter automatisk i næste sæson.

Gentegningen af sæsonkort til den kommende sæson er i fuld gang, og hvis du fortsat ønsker at have din faste plads på MCH Arena, skal du gentegne dit sæsonkort senest mandag den 27. juni kl. 12.00.

Stopper salget af sæsonkort

Hvis du som sæsonkortholder ikke gentegner dit sæsonkort senest mandag den 27. juni kl. 12.00, vil du ikke kunne købe et sæsonkort senere, da vi fra denne dag stopper med at sælge traditionelle sæsonkort med fast plads. I stedet kan du kun købe BilletFlex, hvor du skal trække en billet fra kamp til kamp. Sørg derfor for at få gentegnet dit sæsonkort, hvis du også skal have det i næste sæson.

Sæsonkort kun på abonnement

Som vi skrev allerede sidste sommer, var den netop overståede 21/22-sæson sidste sæson, hvor man kunne købe sæsonkort, der ikke er på abonnement. Fremadrettet kan man kun have sit sæsonkort på abonnement, hvor pengene automatisk bliver trukket hver måned eller hvert år, og det er der flere grunde til, bl.a. at mellem 90-95% af alle sæsonkortholdere alligevel gentegner sit sæsonkort hvert år.

Med sit sæsonkort på abonnement er der nemlig ikke nogen gentegningsperiode, da det automatisk kører videre fra måned til måned eller fra år til år på tværs af forskellige sæsoner – du skal altså ikke aktivt forlænge dit sæsonkort, når det er på abonnement.

Sæsonkort på abonnement giver dig altså flere fordele:

  • Du slipper for at gentegne dit sæsonkort hvert år.
  • Du har dit Sæsonkort-abonnement, indtil du aktivt opsiger det.
  • Du vælger selv, om du vil betale én gang om året eller én gang om måneden.

Videoguide: Sådan gentegner du dit sæsonkort

Gentegn dit sæsonkort

Ændringer for sæsonkort

Til den kommende sæson har vi lavet nogle nye tiltag for sæsonkort, bl.a. en fremmødegrænse på 65% for at kunne beholde sit sæsonkort i den efterfølgende sæson. Er du ikke helt opdateret på ændringerne, kan du læse alt om dem på vores sæsonkortside.

Du finder sæsonkortsiden via linket nedenfor.

Læs om Sæsonkort og BilletFlex