Klubben

Giv os din mening og vind billetter til Mesterskabsspillet

Hos FC Midtjylland er vi i gang med en fanundersøgelse af stadionoplevelsen på MCH Arena. Giv din mening til kende og deltag samtidig i lodtrækningen om billetter til første kamp i Mesterskabsspillet.

24/03/24
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Hos FC Midtjylland ønsker vi hele tiden at gøre tingene bedre, og det gælder især oplevelsen på MCH Arena omkring vores kampe. Derfor er vi via et specialeprojekt med to studerende på CBS i gang med en undersøgelse blandt jer fans, hvor vi dykker ned i stadionoplevelsen på MCH Arena.

Uanset hvor ofte, du kommer på MCH Arena, håber vi, at du vil bruge ca. 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Det vil gøre en stor forskel for os i bestræbelserne på at samle så meget viden som muligt om oplevelsen på MCH Arena, så vi har et godt grundlag for at forbedre oplevelsen for alle.

Besvarer du spørgeskemaet, deltager du samtidig i lodtrækningen om 3 x 2 billetter til første kamp i Mesterskabsspillet mod FC Nordsjælland mandag den 1. april kl. 16.00 på MCH Arena. Vi trækker tre heldige vindere blandt alle, der fuldfører spørgeskemaet. Vinderne trækkes onsdag den 27. marts og får direkte besked.

Du besvarer spørgeskemaet via linket nedenfor.

Besvar spørgeskemaet her