Reserveligaen

Gogorza, Tornvig og Byskov på tavlen i Future Cup

Mandag resulterede i endnu en sejr over Brøndby, da man i Future Cup vandt med 3-1. De unge stortalenter Mikel Gogorza, Nicolaj Tornvig og Valdemar Byskov stod for scoringerne.

06/05/24
Christian Rothausen

Det har været nogle gode dage i FC Midtjylland.

Fredag sejrede U19 med 4-0 og bevarede 1. pladsen i landets bedste ungdomsrække, lørdag gjorde U17 kunsten efter og lagde sig lunt i svinget til medaljer med en 4-1-sejr, inden førsteholdet søndag toppede weekenden med en 3-2-sejr i topkampen mod Brøndby.

Akademiets weekend

Mandag eftermiddag var det så en blanding af førsteholds- og akademispillere, ledet af First Team Coach Arne Sandstø (billedet, red.), som skulle gøre kunsten efter, da Brøndby nok en gang ventede – denne gang i reserveholdsturneringen Future Cup.

Og det endte igen med et resultat i midtjysk favør på hybridbanen i Herning Fremad.

Godt nok åbnede gæsternes Filip Bundgaard ballet med en scoring tidligt i kampen. FCM’erne svarede dog tilbage på udligning af Mikel Gogorza ti minutter før pausefløjt.

I 2. halvleg trak hjemmeholdet fra. Indskiftede Nicolaj Tornvig bragte FCM foran, inden Valdemar Byskov på et flot frisparksmål lukkede opgøret. Byskov betalte i aktionen tilbage på en misset mulighed tidligere i dysten.

FCM startede med fem akademispillere, mens man sluttede med et hold udelukkende bestående af markspillere fra U19 samt Oscar Hedvall i buret. Alt i alt en stærk sejr over et Brøndby-mandskab, som stillede med en start 11’er af lutter førsteholdsspillere.

FC Midtjylland 3-1 Brøndby IF (1-1)

11′ 0-1 Filip Bundgaard
37′ 1-1 Mikel Gogorza (Assist: André Rømer)
53′ 2-1 Nicolaj Tornvig (Assist: Sofus Johannesen)
69′ 3-1 Valdemar Byskov

FCM XI: Martin Fraisl, Adam Gabriel, Lee Han-beom, Gustav Bjerge, Joel Andersson, Alamara Djabi, Valdemar Byskov, André Rømer, Mikel Gogorza, Sofus Johannesen, Stanley Iheanacho.

Bænk: Oscar Hedvall, Adam Nygaard, Simon Kristiansen, Christian Jørgensen, Lasse Overgaard, Edvard Sundbø Pettersen, Sander Evjen-Broström, Nicolaj Tornvig.

BIF XI: Jonathan Ægidius, Sebastian Sebulonsen, Henrik Heggheim, Rasmus Lauritsen, Christian Cappis, Kevin Mensah, Oscar Schwartau, Noah Nartey, Clement Bischoff, Filip Bundgaard, Emmanuel Yeboah.