Akademiet

Gratis adgang til Youth League-kampen på onsdag

På onsdag den 25. oktober kl. 15.00 spiller vores U19-drenge returkamp i første runde af Youth League mod FC Famalicão. Kampen spilles på MCH Arena, og IT Relation har sørget for gratis adgang for alle tilskuere.

23/10/23
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

FC Midtjyllands U19-hold kunne fejre det danske mesterskab for 10. gang tilbage i maj, og derfor er de ældste akademister igen i denne sæson med i Youth League – ungdommens svar på Champions League.

Her er holdet trådt ind i første runde, hvor modstanderen er FC Famalicão fra Portugal. Første kamp blev spillet i starten af oktober på udebane, hvor det med to scoringer efter pausen lykkedes U19-drengene at hive et 2-2-resultat med tilbage til returkampen i Danmark.

Gratis adgang for alle

Netop returkampen spilles onsdag den 25. oktober kl. 15.00 på MCH Arena, og her har akademiets hovedsponsor, IT Relation, sørget for gratis adgang for alle tilskuere. Man møder blot op til kampen, og det kræver altså ikke en billet.

Faxe Kondi-tribunen (Indgang 6) er åben til kampen fra kl. 14.00, og der er fri parkering på P1 foran MCH Arena. Der vil også være en bod åben på Faxe Kondi-tribunen, hvor der er mulighed for at købe mad og drikke.

Vi ses på MCH Arena.