Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Førsteholdet

Gustav Isaksen er Årets Spiller: Der er lyse tider forude

Før lørdagens kamp mod OB blev 'Årets Fund' og 'Årets Spiller' kåret. Sidstnævnte pris gik til 3F Superligatopscorer Gustav Isaksen.

04/06/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Han står noteret for 18 ligamål og fem assists. Gustav Isaksen har med andre ord været spydspidsen i den midtjyske offensiv, hvor han på Thomas Thomasbergs mandskab har skabt overskrifter uge efter uge.

Forleden blev han kronet som 3F Superligas bedste spiller for maj måned, og før lørdagens hjemmekamp mod OB kunne han så modtage prisen som ‘Årets Spiller’ i FC Midtjylland.

– Gustav har været i klubben i utroligt mange år. Jeg mindes fortsat, da han blev en del af akademiet, hvor han sidenhen ikke har kigget sig tilbage. Han har været et fantastisk talent på både U17- og U19-holdet, men ikke mindst på Superligaholdet, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Jeg vil tro, at alle, der har arbejdet med ham, har følt, der er noget specielt over Gustav. Ligemeget hvad, er han bare Gustav. Hvad end, han har spillet en god eller dårlig kamp, er han Gustav. Det er noget, vi alle sætter stor pris på.

– Især denne sæson har han for alvor taget nogle store skridt. Han har scoret mål og taget ansvar, men samtidig været en vigtig holdkammerat for alle. Jeg ser ham ikke bare som FC Midtjyllands bedste spiller, men Superligaens bedste spiller.

Gustav Isaksen ser i forbindelse med kåringen tilbage på en begivenhedsrig sæson med både op- og nedture.

– Det har været en hård sæson, og alle i og omkring klubben har brugt utallige timer og energi på at hjælpe holdet mest muligt. Alle har været positive og forsøgt at hjælpe os spillere, og det skal de have tak for. Jeg er sikker på, der er lyse tider forude, siger den 22-årige profil og fortsætter:

– Vi har haft op- og nedture denne sæson, men alle på holdet har holdt sammen. Mine holdkammerater har troet på mig hele vejen, og det har været med til at give mig selvtillid, så jeg har kunne levere gode præstationer.

Gustav Isaksen er månedens spiller i 3F Superliga