Førsteholdet

Gustav Isaksen er Månedens Unge Spiller i 3F Superliga

Den talentfulde kantspiller er netop blevet kåret til Månedens Unge Spiller i 3F Superliga i september.

13/10/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

Efter en række stærke præstationer i september måned har eksperterne kåret Gustav Isaksen til Månedens Unge Spiller i landets bedste række.

Kåringen kommer efter en succesfuld FCM-måned med lutter sejre i ligaen, som Isaksen har bidraget til med startpladser i alle kampe, hvor han er et evigt farligt våben på kanten.

Udover de stærke driblekompetencer er Isaksen den spiller i truppen, som har skabt næstflest chancer, og i september måned stod han for to scoringer. Ydermere er den 20-årige offensivspiller, der stammer fra samarbejdsklubben Roslev IK, noteret for den 4. højeste topfart i 3F Superliga.

I skrivende stund er Isaksen på vej hjem fra landsholdstjeneste, hvor han startede inde i begge kampe på U21-landsholdet og blev matchvinder i 1-0-sejren over Skotland. Nu gælder det igen opgaver i FCM-trøjen, og den første er allerede på søndag, når FC Nordsjælland er modstanderen på udebane i netop 3F Superliga.

Gustav Isaksen vinder prisen foran Raphael Onyedika, William Bøving, Albert Grønbæk, Eric Kahl og Oliver Bundgaard, som også var nomineret. Her har et ekspertudvalg bestående af syv eksperter fra danske fodboldmedier altså valgt Isaksen som den bedste spiller født i 2001 eller senere.

Dermed scorer FC Midtjylland hattrick i 3F Superligas tre kåringer i september med tre tidligere akademispillere som vindere.

  • Elias Olafsson – Månedens Spiller
  • Gustav Isaksen – Månedens Unge Spiller
  • Victor Lind – Månedens Mål

Stort tillykke med kåringen til Gustav Isaksen.