Førsteholdet

Gustav Isaksen før Randers-kampen

Varm op til onsdagens kamp i Randers med Gustav Isaksen.

12/04/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland er klar til en ny opgave i Mesterskabsspillet, når Randers FC onsdag aften er modstanderen på udebane. Her jagter midtjyderne oprejsning ovenpå nederlaget til FCK i søndags.

– Vi har selvfølgelig været skuffede over nederlaget til FCK, men vi har haft nogle gode snakke og er kommet ovenpå igen i de sidste to dage. Der er stadig masser at spille for, og der er stor motivation og håb. Det skal vi ud at vise på banen mod Randers. Vi bliver ved med at jagte, så længe muligheden er der, fortæller Gustav Isaksen.

Onsdagskampen i Randers falder blot tre dage efter opgøret i Parken. Offensivspilleren fremhæver holdets erfaring med mange midtugekampe.

– Det er mild træning, når der kun er to træningsdage mellem kampene. Det er lidt løb og styrketræning, og så hygger vi lidt på banen med fodtennis og kant. Det vigtigste er restituering, pointerer Isaksen og fortsætter:

– Det handler om at blive helt klar til næste kamp. Både i forhold til kroppen og hovedet. Vi er vant til at spille to gange i ugen, og det er intet problem for os, så vi skal nok stå skarpt i morgen.

Tilbage på kanten

20-årige Gustav Isaksen har i de seneste to kampe været placeret på højre wing i FCM’s 3-4-3-formation, hvor han tidligere har ligget helt fremme i en 3-5-2-opstilling.

Mod Silkeborg brillerede Isaksen med et mål og et oplæg samt masser af udfordringer, mens han i Parken ligeledes var en af de mest pågående og livlige kræfter i offensiven.

– Det passer mig godt at have haft et par kampe på kanten igen. Der er større mulighed for at komme i 1 mod 1-situationer, hvor mine spidskompetencer ligger. Men det er selvfølgelig op til trænerteamet at sætte holdet på den bedste måde, siger offensivesset.

– Nu må vi se, hvordan Bo blander kortene i morgen. Uanset positionen er jeg i hvert fald klar til at levere en god indsats og kan forhåbentligt bidrage med udfordringer og mål eller assists. Jeg glæder mig til kampen, tilføjer han.

Gustav Isaksen står noteret for seks mål og seks oplæg i denne sæson.

Fornem historik mod Randers

FC Midtjylland er ubesejrede mod onsdagens modstander i de seneste 25 indbyrdes opgør. Sidst Randers slog FCM, vogtede David Ousted målet for kronjyderne, og siden er der gået ni og et halvt år.

Det får dog ikke FCM-lejren til at tage nemt på opgaven.

– Det er en ny god modstander, som venter os. Vi tager til Randers med respekt for dem som modstander. De har gjort det godt i lang tid, men vi kommer også med masser af energi, gåpåmod og tro på, at vi kan tage de tre point. Vi skal selvfølgelig have en sejr, afslutter Gustav Isaksen.

I grundspillet vandt FCM 3-1 i Randers og 1-0 hjemme på MCH Arena. Tag med i udebaneafsnittet og støt holdet til en ny sejr mod Randers onsdag aften.

Udebanetur til Randers