Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Førsteholdet

Heiselberg-reaktion efter to mål og en assist

Frederik Heiselberg diskede op med to mål og en assist i dagens 4-2-sejr over OB. Læs den umiddelbare reaktion fra den 19-årige angriber nedenfor.

27/01/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Kunstgræsanlægget på EDC Arena i Ikast lagde fredag lokation til en kollektiv flot FCM-indsats, hvor flere tidligere akademispillere gjorde sig positivt bemærket i 4-2-sejren over OB.

En af disse var den 19-årige angriber Frederik Heiselberg, som noterede sig for to mål og en assist.

Hvad betyder det at stå her efter kampen og være noteret for to mål og en assist?

– Det betyder rigtigt meget for mig. Jeg snakkede med Albert Capellas forleden, som fortalte, at en angriber skal lave mål. At lave to i dag og så ovenikøbet også en assist betyder rigtig meget, fordi jeg kommer ind og beviser, at jeg er til at stole på.

Du scorer to mål fra en position inde i feltet. Er det den type angriber, som fansene kan forvente at se på MCH Arena?

– De to mål, jeg laver, kendetegner mig. Ved den første scoring modtager jeg bolden i fart, mens jeg på den anden vender med bolden, før jeg lægger den ind.

– Min opgave er at ligge inde i boksen og snuse mig frem til mål. Det er det, jeg gør bedst, og jeg håber at kunne bidrage på samme vis mange gange i fremtiden.

Kan du også sætte et par ord på eftermiddagens holdindsats?

– Udover de første ti minutter leverer vi en flot kollektiv indsats.  Vores pres var utroligt godt, og vi opfangede mange bolde på deres sidste tredjedel. Samtidig spillede vi os frem til en del chancer, fordi vi kombinerede os hurtigt og effektivt igennem.

Nu venter en uge mere på træningsbanen, før vi tager syd på. Hvordan bliver det at komme til Portugal på træningslejr?

– Det bliver en fornøjelse at komme ned i varmen og få trænet en masse, så vi får styr på de sidste ting, inden vi skyder foråret i gang mod Sporting CP. Vi glæder os alle utroligt meget til at komme afsted.

Du kan se eller gense Frederik Heiselberg og holdkammeraternes scoringer på TV MIDTVESTs hjemmeside.

Tilgå TV MIDTVEST her