Førsteholdet

Heiselberg udlejes til AC Horsens

Den 20-årige angriber spiller det næste år i NordicBet Liga hos nedrykkerne fra AC Horsens, som han skifter til på en lejeaftale.

21/07/23
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Frederik Heiselberg optrådte 12 gange for FC Midtjylland i foråret. Undervejs scorede han i 3-1-udesejren over OB, der var Thomas Thomasbergs første kamp i spidsen for holdet.

Nu skifter den talentfulde angriber til AC Horsens på en etårig lejeaftale, hvor han skal fortsætte sin udvikling via fast spilletid.

– Vi tror fortsat på Frederik, men hvis han skal fortsætte sin udvikling, kræver det fast spilletid. Konkurrencen her i Midtjylland er hård, og derfor ser vi det som en god mulighed med et lejeophold på et stærkt AC Horsens-mandskab, der har ambitioner om at kæmpe med i toppen af 1. division, siger sportschef Svend Graversen.

Angriberen stiftede allerede bekendtskab med den næstbedste danske fodboldrække i efteråret 2022, hvor han var udlejet til FC Fredericia. Svend Graversen er ikke i tvivl om, at Frederik Heiselberg i denne omgang vil være endnu bedre rustet til udfordringerne i NordicBet Liga.

– Frederik fik meget ud af at være udlejet til Fredericia i efteråret, selvom det var et ophold, der bød på både op- og nedture. Han har sidenhen spillet et tocifret antal Superligakampe og samtidig tilegnet sig erfaring fra europæisk fodbold her i Midtjylland, og vi tror derfor på, at han vil være endnu bedre rustet til at gøre en forskel denne gang.

AC Horsens skyder sæsonen i gang på søndag den 23. juli, når holdet gæster Kolding IF. Lejeaftalen løber frem til den 30. juni 2024.

Fra FC Midtjyllands side skal der lyde et held og lykke til Frederik Heiselberg med udfordringerne i det østjyske.

Billetter til Superliga og Europa

På fredag sparker vi for alvor 23/24-sæsonen i gang, og der venter tre kampe i træk på MCH Arena i 3F Superliga og Conference League.

Køb billetter her