Akademiet

Højreback Tristan Lawaetz skriver akademikontrakt

Den 15-årige højreback, Tristan Lawaetz, som går på Guldminen, skriver under på sin første akademikontrakt med FC Midtjylland.

05/03/24
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Den teknisk dygtige højreback, Tristan Lawaetz, skriver under på sin første akademikontrakt i FC Midtjylland.

Til dagligt går Tristan på Guldminen, og nu tages et stort skridt i det unge talents karriere.

Hvad betyder det for dig at skrive under på den her kontrakt?

– Det betyder meget at skrive under på min første kontrakt. Faktisk har det været et personligt mål, siden jeg kom til klubben, siger Tristan Lawaetz.

Hvad ønsker du at forbedre i dit spil i løbet af de næste år?

– Jeg vil gerne forbedre mine indlæg. Samtidig er mit fokus at blive endnu dygtigere i mine offensive aktioner ude på siden af banen.

Har du nogle drømme/ambitioner længere ude i fremtiden?

– Mine drømme og ambitioner er en dag at blive en del af og spille fast på Superliga-holdet. Samtidig har jeg altid gerne villet til udlandet på en af de helt store scener.

Hvilken professionel fodboldspiller lader du dig inspirere af – og hvorfor?

– Mit idol har altid været Cristiano Ronaldo, fordi han har en vanvittig disciplin og viljestyrke. Samtidig finder jeg også inspiration i en spiller som Trent Alexander-Arnold fra Liverpool på grund af hans offensive kvaliteter som back, siger Tristan Lawaetz.

Akademichef Flemming Broe fortæller følgende om Tristan Lawaetz:

– Tristan er en teknisk dygtig spiller med en god balance og et fint flow på bolden. Samtidig har han en force i at læse spillet og er taktisk klog.

– Vi er henrykte over, at Tristan skriver under på sin første aftale med FC Midtjylland, og det er fuldt fortjent efter det hårde arbejde, han har lagt for dagen, udtaler Flemming Broe.