Klubben

Hold kulden ude med FCM x Mascot

Har du prøvet at se en fodboldkamp, hvor du til sidst bare føler dig iskold? Sådan behøver det ikke at være. Som noget nyt kan du på ulveshoppen.dk nu få adgang til udvalgte kvalitetsprodukter fra Mascot, som for børn og voksne passer til fritidslivet og fodboldkampe på tribunerne.

23/11/21
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Vi går nu ind i en årstid, hvor det både er vådt og koldt. Det stiller nogle krav til din beklædning, og hvis du både til dig selv og dine børn vægter overtøj til fritiden, der kan tåle ubegrænset udendørsleg, mens kroppen holdes varm, så bør du se nærmere på FCM x Mascot-kollektionen. Den er kendetegnet ved stor slidstyrke og høj kvalitet i alt slags vejr.

Stort udvalg til børnene

Til børn kan du få flyverdragter, vinterjakker og -bukser. Alle produkterne er vind- og vandtætte med tapede sømme og åndbare. Det giver den bedste komfort. Endvidere kan du til børn få en overgangsjakke med CLIMASCOT®-isolering. Jakken er blød og fylder næsten ingenting, når den presses sammen. Samtidig er overgangsjakken vandafvisende.

Populære produkter til voksne

Kollektionen til voksne omfatter nogle få populære produkter. Det gælder forskellige typer af jakker – vinter-, overgangs- og fleecejakker samt en vest. Hvert produkt er skabt til maksimal fleksibilitet og ikke mindst kvalitet omkring varme, vandtæthed og åndbarhed.

Mascot har stor erfaring med arbejdstøj til udendørs og indendørs brug. Den store erfaring og krav til tøj, der passer til alt slags vejr, smitter af på fritidstøjet. Der er ingen kompromisser.

På linket herunder kan du se kollektionen, som er blevet opgraderet med et FCM-logo.

Se kollektionen her