Klubben

ID skal fremvises til kampen mod Sturm Graz

Flere forskellige sikkerhedstiltag bliver sat i værk til kampen mod Sturm Graz i Europa League torsdag aften, og den væsentligste ændring for tilskuerne på MCH Arena er, at der skal fremvises gyldigt ID for at komme ind på stadion.

02/11/22
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Som vi tidligere har meldt ud, vil vi til fremtidige europæiske kampe på MCH Arena sætte yderligere sikkerhedstiltag i værk for at undgå de tilskueruroligheder, som udspillede sig mod Feyenoord – en situation, som aldrig må gentage sig på MCH Arena.

Tiltagene er allerede sat i værk til kampen mod Sturm Graz torsdag aften kl. 18.45, og det gælder blandt andet:

  • Vi suspenderer fortsat brugen af udenlandske kreditkort i billetsystemet.
  • Vi skærper screeningen af tilskuerne ved indgangene – bl.a. ved kontrol af synligt tilhørsforhold, sprog og ID.
  • Vi sætter yderligere ind med løbende kontrol af mistænkelig billet- og købsadfærd i billetsystemet.
  • Vi går i dybere dialog med udeholdet omkring anvendelse af deres udvekslingsbilletter i UEFA-regi, så de ikke havner i forkerte hænder.

Vi forventer ikke samme type udebanetilskuere som til Feyenoord-kampen, og dermed forventer vi også en sikker og tryg kampafvikling på MCH Arena, men vi tager ingen chancer, og netop derfor laver vi ovenstående ekstra sikkerhedstiltag.

Der skal fremvises gyldigt ID

Mange af tiltagene er interne skærpelser, men den vigtigste ændring for tilskuerne på MCH Arena er, at der skal fremvises et gyldigt ID. Det kan være sundhedskort, kørekort, pas eller lignende. Fremvisningen af ID giver i højere grad vores vagter mulighed for at kontrollere sprog og nationalitet på tilskuerne og dermed vurdere, om der skal gives adgang til de forskellige tilskuerafsnit.

Navn på billet og ID behøver ikke at matche, så man kan sagtens låne sit sæsonkort ud, konvertere det til en billet eller købe billet til andre. ID behøver ikke at være med billede, og det kan sagtens være et elektronisk ID på sin smartphone. Børn skal i udgangspunkt også vise ID, så tag gerne børnenes ID med for en god ordens skyld.

Husk derfor gyldigt ID, hvis du skal på MCH Arena torsdag aften.

Vi opfordrer samtidig til at komme på stadion i ekstra god tid, da ID-tjekket kan medføre, at det tager længere tid at komme ind på stadion.