Førsteholdet

Ingason: Jeg tror så meget på det her hold

Den islandske forsvarsgeneral er tilbage fra karantæne og jagter nu revanche mod Brøndby på søndag.

19/04/24
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Sulten efter revanche over Brøndby er stor, efter man formøblede et langt overtal og et dumt nederlag i forårspremieren.

Søndag kommer chancen så, og Sverrir Ingi Ingason, som sad ude i sidste weekends opgør mod FCK med karantæne, ser frem til igen at byde de nærmeste konkurrenter i 3F Superligatabellen op til dans.

– Når jeg tænker tilbage på det opgør (1-0-nederlaget i Brøndby, red.), bliver jeg ramt af skuffelse. I 1. halvleg var vi i en virkelig god position, men vi brændte et straffespark og indkasserede et mål lige før pausen. Vi formåede ikke at udligne, men det var første kamp efter pausen, og jeg tror på, at vi den seneste periode har bygget på vores præstationer step for step.

– Vi skal huske den følelse, vi havde efter nederlaget derovre. Vi følte, vi skulle have fået mere ud af kampen, og vi kommer for at få revanche. Det er en stærk følelse, vi står med, og nu får vi en ny mulighed for at vinde.

– Jeg tror så meget på det her hold og den kvalitet, vi har. Vi kommer med selvtillid og vil vinde kampen. Opgørene i Mesterskabsspillet bliver afgjort af de helt små detaljer. Alle kampe er tætte imod de bedste hold i Danmark, og vi skal være koncentrerede og gøre alt for at maksimere præstationen, så vi får det resultat, vi kommer efter.

– Det er de her kampe, man ønsker at spille. Vi forventer en fjendtlig atmosfære på et fuldt stadion, næsten alle kommer til at være imod os, og det er i de her situationer, man skal vise, hvilken personlighed og karakter man er lavet af, siger den islandske landsholdsspiller.

Opgøret på Brøndby Stadion fløjtes i gang søndag kl. 18.00. Der er fortsat billetter til awayafsnittet, så ønsker du at støtte holdet i jagten på tre uhyre vigtige point, kan du sikre dig plads nedenfor.

Billetinfo: BIF v FCM