AGF venter på MCH Arena
Billetsalget er startet

Førsteholdet

Isaksen: Ingen grund til at gå ned i kadence

Søndagens kamp mod Randers skal bruges til at videreføre holdets momentum forud for pokalfinalen, pointerer Gustav Isaksen.

21/05/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

3F Superliga-sæsonen afsluttes i morgen, når FC Midtjylland tager imod Randers hjemme på MCH Arena.

Tre point og ni mål skal FCM indhente, hvis den aktuelle andenplads skal veksles til førstepladsen, som FCK besidder før sidste runde.

– Det er selvfølgelig et meget urealistisk scenarie. Vi vil jagte en stor sejr ligesom i Silkeborg og gøre alt, hvad vi kan, men det er ikke det, der fylder mest for os. Vi skal først og fremmest holde fast i vores gode momentum forud for pokalfinalen, siger Gustav Isaksen.

Det betyder dog ikke, at søndagens hjemmekamp, hvor der med stor sandsynlighed skal uddeles sølvmedaljer til det midtjyske mandskab, er uden betydning.

– Det betyder også noget for os at slutte godt af hjemme på MCH Arena. Det er altid sjovt at spille på hjemmebane, og nu går der jo lidt tid, før vi skal det igen, så det vil være rart at runde sæsonen af med en god sejr, pointerer offensivspilleren.

Ovenpå en periode med seks kampe på 18 dage har holdet i denne uge ikke været i kamp i midtugen, hvor der i stedet har været tid til at lade batterierne op til sæsonafslutningen.

– Vi har haft tid til at restituere efter et hektisk program. Fredag kørte vi på med en god og hård træning, så vi føler os skarpe til søndagens kamp. Vi glæder os og vil som sagt gerne slutte godt af foran et forhåbentligt fyldt stadion, lyder det fra Gustav Isaksen.

FC Midtjyllands største mulighed for at løfte et trofæ i sæsonen er på torsdag, hvor finalen i Sydbank Pokalen løber af stablen. Den skal holdet blive klar til ved at slå Randers, som FCM ikke har tabt til i de seneste 25 indbyrdes opgør.

Bo Henriksens tropper kommer ind til kampen med ni kampe på stribe uden nederlag, og det momentum vil Isaksen holde fast i.

– Vi skal ud at holde fast i det spillemæssige momentum, vi har opbygget gennem en efterhånden lang periode her i foråret. Der er ingen grund til at gå ned i kadence. Vi skal ud at give den alt, hvad vi har, så vi står bedst muligt stillet til pokalfinalen på torsdag, pointerer Gustav Isaksen.

Kampen mod Randers spilles søndag eftermiddag kl. 17.00. Der er fortsat mulighed for at sikre sig en plads på lægterne.

Se program og køb billet