Førsteholdet

Jonas Lössl udlejes til Brentford

Den 32-årige målmand vender tilbage til Premier League, idet han skifter til Brentford på en lejeaftale for resten af sæsonen.

31/12/21
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

I foråret får Brentford FC – FC Midtjyllands nære allierede i Premier League – glæde af Jonas Lössl, som skifter til London-klubben på en halvårlig lejeaftale.

Sportschef Svend Graversen forklarer, at FC Midtjylland efter moden overvejelse og samtaler med begge parter har besluttet, at man ikke vil stå i vejen for Lössls ønske om et skifte i jagten på at spille sig ind i den danske trup til VM næste vinter.

– Vi har to af ligaens bedste målmænd, og i efteråret har både Elias og Jonas vogtet målet i perioder og fordelt spilletiden mellem sig. Jonas har igen fået mulighed for at optræde i verdens bedste liga, Premier League, og det er et vidnesbyrd om hans store kvaliteter som målmand. Det vil vi ikke stå i vejen for, og derfor er vi landet i denne løsning, lyder det fra Svend Graversen.

Jonas Lössl står noteret for 19 kampe i indeværende sæson, og han skal nu igen prøve kræfter med den bedste engelske række, hvor han fra 2017 til 2019 spillede 69 kampe for Huddersfield.

Lejeaftalen med Brentford, som aktuelt ligger nummer 14 i Premier League, løber indtil den 30. juni 2022.