Førsteholdet

Juniors far overværede hattrick: – Det er en drøm

Tremålsskytten var naturligvis en glad mand efter karrierens første hattrick, og han fortæller, at kampbolden skal hjem til Brasilien.

04/10/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Junior Brumado havde en forrygende eftermiddag på kontoret, da FC Midtjylland overbevisende slog AGF med 4-0.

Den brasilianske frontløber skulle blot bruge 30 minutter på at notere sig for tre flotte scoringer, og Brumado havde valgt en god dag at lave sit første hattrick i karrieren. Hans far havde nemlig taget turen til Danmark hele vejen fra Brasilien og var blandt tilskuerne på MCH Arena.

– Det er en drøm. At score tre gange foran min far er helt uvirkeligt, og at det var i så vigtig en kamp, gør det bare endnu bedre, lyder det fra Junior Brumado.

Det var tredje gang, at hans far så ham spille på hjemmebane, men det var første gang, at senior fik lov at overvære fuldtræffere fra sønnike.

– Målene er til min far. Det er tredje gang, han ser mig spille her i Danmark, men det var første gang, han så mig score mål. Da jeg spillede i Brasilien, var min far altid på arbejde, og han havde ikke tid til at tage til andre byer for at se mig spille, fortæller Brumado.

Junior Brumado er faktisk FCM-topscorerens kaldenavn, og det stammer fra hjembyen Brumado i det nordlige Brasilien. Navnet på dåbsattesten, José Francisco dos Santos Júnior, deler han med sin far, som bare har Senior til sidst i navnet.

Bolden skal hjem til mor

Hattricket, som var det første af en FC Midtjylland-spiller i næsten tre år, betyder selvfølgelig, at Junior Brumado fik kampbolden med hjem.

– Det er første gang, jeg scorer hattrick, og jeg har fået bolden med hjem. Den skal først hjem i lejligheden og så til Brasilien til min mors hus, fortæller Brumado.

– Jeg har bygget et nyt hjem til min mor. Da jeg begyndte at tjene og have et godt liv, prøvede jeg at gøre det bedre for hende og gav hende et nyt hjem. Det var en af mine første drømme, da jeg blev professionel. Så hun er rigtig glad, smiler Junior Brumado.

Brumados måltotal er nu seks træffere i ni ligakampe i den indeværende sæson, og det gør ham til delt topscorer i 3F Superliga. Han stiller sig dog ikke tilfreds.

– Øjeblikke og muligheder handler om held. For mig handler succes om hårdt arbejde. Hvis du er en god spiller, får du chancer, og hvis du arbejder hårdt, får du chancer. Hvis du giver dig 100 procent til træning og kampe, bliver du belønnet. Nu håber jeg, at jeg kan fortsætte med at score flere og flere mål, afslutter Junior Brumado.

Bach Bak: Skarpheden var helt vanvittig

Udover det forrygende hattrick kan Junior Brumado glæde sig over, at FC Midtjylland topper tabellen i den kommende landskampsperiode, hvor holdet har tre point ned til FCK på andenpladsen.