Førsteholdet

Kaba: Glad for at hjælpe holdet

En af dagens målscorere, Sory Kaba, sætter ord på kampen mod OB og sine egne præstationer for tiden.

17/10/20
Jens Risom
Foto: Getty Images

Sory Kaba var en glad mand efter 3-1-sejren mod OB. Kaba igangsatte comebacket med en rigtig angriberscoring, da han inde i feltet rev bolden til sig, kom forbi målmanden og puttede læderet i nettet.

– Det var et fint mål, og det var vigtigt at komme på 1-1 på det tidspunkt. Jeg er altid glad for at hjælpe holdet, og det er min opgave. Om jeg scorer eller ej, handler det om at vinde kampene, så derfor er jeg tilfreds med at bidrage med et mål, men jeg er mest af alt glad for at få en sejr, konstaterer Sory Kaba.

På mange måder mindede det om Slavia Prag-kampen, hvor det også var netop Kaba, der udlignede et truende nederlag. Hovedpersonen bevarer dog begge ben plantet i den midtjyske muld.

– Jeg bliver altid ved med at kløe på. Jeg fokuserer altid på at udføre min rolle for holdet og arbejde hårdt. Hver eneste dag på træningsbanen arbejder jeg på at blive bedre, så jeg kan give den bedst mulige indsats for holdet, lyder det ydmygt fra Sory Kaba, som i landsholdspausen nettede en enkelt gang for Guinea.

Den guineanske frontløber noterede sig også for assisten ved Anders Dreyers 2-1-mål i dagens kamp, men han fremhæver alligevel 1. halvleg rent spillemæssigt.

– Vi spiller faktisk rigtigt godt i første halvleg, selvom vi ikke scorer. Måske noget af det bedste i sæsonen, men vi kunne ikke få den i mål. Jeg er glad for, at vi holder moralen højt hele vejen gennem kampen og til sidst sikrer en fortjent sejr, fortæller Sory Kaba.

Næste opgave for Sory Kaba og FC Midtjylland er onsdag, når den står på Champions League-gruppespil. Her gæster Atalanta fra Italien MCH Arena.

– Vi glæder os helt vildt til at spille mod Atalanta. Det bliver utroligt spændende, men vi skal også huske, at det er en kamp som alle andre. Nu skal vi lade op, siger FC Midtjyllands nummer 9.