Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Førsteholdet

Kaba: Vigtigt at give tilbage til fansene

Sory Kaba gav en bolddreng et stort smil på læben, da han forærede ham sin trøje. Angriberen fortæller om den herlige episode og kampen i sin helhed.

12/04/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Ikke mange havde forventet, at det skulle blive et af kampens højdepunkter, da Sory Kaba blev skiftet ud ti minutter før tid i gårsdagens kamp mod AGF.

Men den guineanske angriber vandrede rundt om banen og overrakte sin spilletrøje til en AGF-bolddreng bag målet. Det efterlod et bredt smil hos bolddrengen, som stolt viste trøjen frem til fotograferne på stadion.

– Han spurgte efter min trøje, og så gav jeg den selvfølgelig til ham. Han er jo en dreng, som godt kan lide fodbold, så jeg tænkte, at han skulle have en god oplevelse. Det er vigtigt for mig at give tilbage til fansene, fortæller Sory Kaba med et smil.

Den sympatiske gestus skete selvsagt på et tomt stadion. Kaba lægger ikke skjul på, at han glæder sig til at spille for fyldte tribuner igen.

– Jeg savner tilskuere på stadion – det gør vi alle sammen på holdet. Specielt på hjemmebane kan vi ikke vente på at spille foran dem igen. Forhåbentligt går der ikke længe, håber Sory Kaba.

Der resterer otte kampe af 3F Superliga, som er færdigspillet den 24. maj.

– Vi skal bare blive ved sådan her

FC Midtjylland er inde i en god stime med seks kampe i streg uden nederlag – heraf fem sejre. Søndag bød på endnu en sejr, da AGF blev slået med hele 4-1.

– Det var en god kamp. 4-1 og en stærk indsats. Alle leverer en god præstation, og det var dejligt at få scoret fire mål. Vi skal bare blive ved sådan her i resten af sæsonen. Så kan vi tage to pokaler. Det er jeg sikker på, lyder den klare melding fra Kaba.

Frontløberen, som har scoret fire mål i de seneste fire kampe, beretter i øvrigt om højt humør i truppen.

– Der er rigtig god stemning i truppen – især efter sådan en sejr. Det er altid sjovt at komme i omklædningsrummet efter en god kamp. Det er klart. Vi glæder os bare til de kommende kampe, afslutter Sory Kaba.

Angriberen, som måler 191 cm, har nettet 12 gange i denne sæson og er samtidigt noteret for fem oplæg.

Mikael Anderson: Virkelig en lettelse

Næste opgave for Sory Kaba og resten af holdet er på torsdag, når der er returopgør mod SønderjyskE i semifinalen i Sydbank Pokalen, inden Randers er modstanderen mandag den 19. april.