Klubben

Klubsamarbejdet fejrer 25-års jubilæum

Den 10. juni 2023 markerer Klubsamarbejdet sit 25-års jubilæum, og det sker med en stor fodboldfest for de 146 samarbejdsklubber på MCH Arena.

21/04/23
Mads Jakobsen

Det bliver en historisk dag, når Klubsamarbejdet til sommer fylder 25 år.

Den 10. juni fejres jubilæet med en stor fodboldfest på MCH Arena, hvor banen lægger græs til hele 512 kampe for 4.000 børn fra de 146 samarbejdsklubber.

– I Klubsamarbejdet handler det om at skabe oplevelser gennem fodbolden, og det gør vi i højeste grad til jubilæet, hvor vores medlemmer får den oplevelse at spille kampe på MCH Arena. Det er dog ikke kun børnene, der går en uforglemmelig dag i møde, det samme gælder trænerne og forældrene, som får en unik oplevelse med store øjeblikke, fortæller leder af Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

Fest for børn, voksne og VIP

Sideløbende med arrangementet på grønsværen afholdes et VIP-arrangement i loungen på stadion, hvor de mange personer, som har udviklet Klubsamarbejdet til det, det er i dag, æres.

– Til VIP-arrangementet hylder vi de mennesker, der gennem årene har været med til at sætte aftryk på fodbolden i vores Region. Det bliver stort i sig selv og voldsomt stort for os, der arbejder med det til dagligt, og jeg glæder mig til denne fest, lyder det fra Tommy Jensen.

Foruden de mange fodboldkampe vil dagen også byde på massevis af underholdning. Uden for stadion vil der være en udvidet fanzone med sjove aktiviteter, konkurrencer og streetfood.

Læs mere om arrangementet på MCH Arena, se programmet for dagen og tilmeld dit hold herunder.

25-års Jubilæum