Klubben

Køb en Match Worn trøje fra Sporting-kampen

Kamptrøjerne fra hjemmebaneopgøret mod Sporting CP i Europa League knockout-playoffrunden er nu sat på auktion, og pengene går til et godt formål.

02/03/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Kunne du tænke dig en unik spillertrøje båret af eksempelvis Gustav Isaksen, Emam Ashour eller Kristoffer Olsson i en europæisk knockoutkamp?

Matchworn Shirts-auktioner er en helt unik mulighed for fodboldfans til at få fingrene i spillertrøjer som samleobjekter. Disse trøjer er unikke, da de er båret af spillerne under en officiel kamp.

FCM har indgået en aftale med firmaet MatchWornShirt om at sætte holdets Europa League-trøjer fra hjemmekampen mod Sporting CP på auktion. Hver eneste eksemplar er underskrevet af den respektive spiller, som havde trøjen på til opgøret.

Auktionen startede den 23. februar og slutter den 5. marts kl. 15.00. Alle er velkommen til at deltage i auktionen på MatchWornShirt.com.

Pengene fra auktionen går til FCM Samfunds julegavehjælp. Auktionen er dermed en god mulighed for at støtte klubben og samtidig eje en unik trøje båret af en spiller.

Trøjeauktion

Du kan se og byde på trøjerne fra opgøret – og samtidig støtte FCM Samfund – via linket nedenfor.

Byd på trøjerne her