Klubben

Kompensation til sæsonkortholdere for foråret 2021

Vi har desværre ikke haft mulighed for at have vores sæsonkortholdere på stadion til alle kampe i foråret, og derfor kan de nu få kompensation for manglende kampe.

31/05/21
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Selvom der blev åbnet op for tilskuere til de sidste fire hjemmekampe i den netop overståede sæson, har vi savnet vores fans og sæsonkortholdere i store dele af foråret, da coronarestriktionerne ikke tillod tilskuere på stadion. Derfor har alle sæsonkortholdere nu mulighed for at få kompensation.

Kompensationen gælder for forårets kampe, og den gælder for de kampe, som sæsonkortholdere ikke har haft adgang til grundet corona, men som sæsonkortet normalvis ville være adgangsgivende til.

Man kan vælge følgende kompensationsmuligheder:

#1 FCM Samfund

Gennem FCM Samfund gør vi en forskel for børn, unge og familier i hele regionen, som af forskellige årsager har store udfordringer i hverdagen. Vi giver tilbage til de personer og den region, som gennem så mange år har givet så meget til FC Midtjylland.

I 2020 donerede vores sæsonkortholdere samlet over 2 mio. kr. til FCM Samfund. Den opbakning, som vi gang på gang oplever fra vores sæsonkortholdere, er intet mindre end fantastisk og viser det sammenhold, vi oplever i denne region.

Pengene bliver bl.a. brugt på uddeling af julegaver til trængte familier i regionen, som bl.a. består af fodboldstøvler, komplet træningstøjpakke samt et års kontingent til en lokal fodboldklub. En kæmpe tak skal lyde til alle jer, som har doneret til FCM Samfund.

#2 Gavekort til Ulveshoppen

Du har mulighed for at få dit tilgodehavende som et gavekort til Ulveshoppen, så du er helt klar til en ny sæson med nye mål og drømme. Gavekortet skal bruges online på Ulveshoppen.dk, så du behøver ikke at bekymre dig om coronarestriktionerne.

Gavekortet vil være gældende til 31. december 2021.

#3 Refusion

Refusionen dækker de kampe, du som sæsonkortholder ikke har haft adgang til grundet corona, men som dit sæsonkort normalvis ville være adgangsgivende til. Alt afhængigt af, om du har dit sæsonkort på abonnement eller har betalt kontant, og hvornår du har købt dit sæsonkort, vil beløbet variere herefter.

OBS: Det er vigtigt, at du tilkendegiver den e-mail, som er tilknyttet dit sæsonkort. Man kan kun have ét sæsonkort pr. e-mail. Er du i tvivl om hvilken e-mail, som er tilknyttet dit sæsonkort, så kontakt billetsalg@fcm.dk.

Deadline

Deadline for at tage stilling er søndag den 13. juni. Har du ikke valgt inden da, vil du automatisk donere dit tilgodehavende til FCM Samfund.

Vælg din kompensation