Klubben

Kristoffer Olsson gør store fremskridt

Kristoffer Olsson har genvundet motorisk funktion og sine verbale evner. Han fortsætter sin rehabilitering på Hammel Neurocenter.

14/04/24
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

Som offentligheden allerede er informeret om, blev FC Midtjyllands svenske landsholdsspiller, 28-årige Kristoffer Olsson, for godt en måned siden udfaset af respirator på Aarhus Universitetshospital og overflyttet til Hammel Neurocenter, hvor han indledte sin rehabilitering efter at han den 20. februar mistede bevidstheden i sit hjem.

Her har Kristoffer genvundet både motorisk funktion og sine verbale evner. Hans fysiske fremgang er betydelig, og han træner nu aktivt sin gangfunktion og er i stand til at spise selvstændigt.

Selvom der stadig er kognitive udfordringer, og prognosen for hans fulde bedring forbliver usikker, er specialisterne på behandlingscenteret opmuntrede af de positive skridt, Kristoffer har taget. Han fortsætter sin rehabilitering på Hammel Neurocenter, hvor han modtager den målrettede behandling og støtte, som han har brug for.

Den 28-årige FCM-spiller er fortsat omgivet af sin nære familie og dele af FC Midtjyllands stab.

Inspirerende styrke og kampånd

– Det er betagende at bevidne Kristoffers kamp mod sygdommen. Hans positive attitude, kampånd og utrættelige vilje til at vinde er en inspiration for os alle, fortæller administrerende direktør, Claus Steinlein.

FC Midtjylland ønsker samtidig at udtrykke vores dybe taknemmelighed over for personalet på Hammel Neurocenter for deres nærværende og professionelle behandling af Kristoffer og hans familie. Deres dedikation og ekspertise har været af afgørende betydning for hans fremskridt, og vi er taknemmelige for deres fortsatte støtte.

Vi henstiller fortsat til, at offentligheden udviser respekt for Kristoffer, hans familie og de eksperter, der arbejder med ham, så fokus fuldt ud kan holdes på Kristoffers helbred og rehabilitering.

FC Midtjylland vil fortsat orientere offentligheden, når der opstår væsentligt nyt.