Kampprogram

Læs kampprogrammet: FCM – OB

Varm op til weekendens 3F Superligadyst mod OB ved at læse kampprogrammet, der også kan erhverves fysisk på stadion søndag aften.

22/09/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Søndag aften er vi tilbage på MCH Arena, når OB gæster det midtjyske i runde 9 af 3F Superliga. Her vil holdet gøre alt for at hive de tre point i land oven på to uafgjorte i træk.

Til hver eneste hjemmekamp i 3F Superliga udgiver FC Midtjylland et kampprogram-magasin, og det er naturligvis også tilfældet i aften.

I denne weekends udgave kan du blandt andet læse et stort portræt af den nyerhvervede midterforsvarer, Mads Bech Sørensen, som er landet fra Premier League og Brentford FC. Samtidig zoomer vi ind på sommerens transfervindue, hvor både cheftræner Thomas Thomasberg og vicesportschef Kristian Bach Bak giver deres besyv med.

Læs kampprogrammet

Veteran Match 2023

For tredje gang er FC Midtjylland – i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund – med til at hylde og støtte de danske soldaterveteraner samt deres familier, som til søndagens kamp mod OB bliver inviteret gratis til fodbold i Herning.

I år er tæt på 100 veteraner tilmeldt, og det er ny rekord. På kampdagen vil FC Midtjylland-spillertrøjerne være prydet af det officielle Veteran Match-logo, ligesom logoet kan bemærkes både på og udenfor stadion.

– Vi ønsker at være med til at sige tak til de danske soldater på en altid sympatisk dag. Vi har i forvejen FCM Samfund, hvor vi hjælper mennesker, der går igennem en svær tid. På samme måde er der hos nogle soldaterveteraner tale om mennesker, som skal finde en ny mening med livet. I FC Midtjylland er der ingen tvivl om, at det er noget, vi ønsker at støtte op om, fortæller marketing- og supportdirektør i FCM, Preben Rokkjær.

Søndagens kamptrøjer vil blive sat på auktion via matchwornshirt.com umiddelbart efter, startfløjtet har lydt, og her er det muligt at byde på den trøje, som falder i din smag. Pengene går ubeskåret til DIF Soldaterprojekts godt 50 landsdækkende idrætstilbud til skadede veteraner.