Kampprogram

Læs kampprogrammet online før hver hjemmekamp

Selvom kampprogrammet ikke kan læses i fysisk form på stadion i øjeblikket, kan det alligevel lade sig gøre at læse det før hver kamp. Programmet udgives nemlig online.

05/04/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

Tanker og pointer fra trænere, spillere og ledere i FCM-lejren. Skæve og interessante statistikker. Analyser fra eksperter, som følger 3F Superliga tæt. Interviews med tidligere FCM’ere, som nu spiller hos modstanderen. Masser af tal.

Det er opskriften på en del af det redaktionelle indhold, som findes i kampprogrammerne før hver hjemmekamp. Det er altså den bedste måde at varme op til en FC Midtjylland-kamp på. Og det er ganske gratis.

Kampprogrammet kan læses som epaper og deles på fcm.dk, i FCM-appen og på vores sociale medier. Programmet udgives typisk 1-2 dage før hver hjemmekamp, så der er rigeligt tid til at kigge det igennem.

Vi glæder os til, at du kan læse kampprogrammet i fysisk form og komme på stadion. Indtil da kan du bruge tiden hjemme i sofaen på at få det bedste FCM-indhold ved at læse det online.

Kampprogrammet til Mesterskabsspillets første opgør er naturligvis på gaden. Læs det ved at følge linket herunder.

Kampprogram: FCM – Brøndby

Følg kampen

FC Midtjylland og Brøndby indleder Mesterskabsspillet i aften kl. 18.00 på MCH Arena. Du kan se kampen direkte på TV3+ med optakt fra kl. 17.00 eller følge opgøret i tekst via FC Midtjyllands Twitter.

Der skal lyde en varm anbefaling om at bruge matchcentret i FCM-appen og på fcm.dk som ‘second screen’ under kampen. Her får du masser af indsigt med xG-værdier, heat- og touch maps for samtlige spillere samt masser af anden spændende statistik.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play