Klubben

Landsholdsoverblik: Onyeka med debut for Nigeria

Adskillige FC Midtjylland-spillere har været afsted med deres respektive landshold rundt omkring i Europa. Se her, hvordan det gik dem.

15/10/20
Jens Risom
Foto: Getty Images

Den seneste halvandens uges tid har budt på landsholdsfodbold, som på trods af det tætpakkede kampprogram for klubberne også gennemfører Nations League og venskabskampe.

For Danmarks vedkommende stod den på netop en venskabskamp på MCH Arena mod Færøerne. Her kom Pione Sisto ind til sit landsholdscomeback, ligesom han også fik spilletid i de to NL-kampe mod Island og England. Mod England rundede tidligere akademispiller, Simon Kjær, 100 kampe for det danske A-landshold.

Mikael Anderson fik hele 2. halvleg mod Danmark i den islandske trøje, hvor han var tæt på at score. Kampen endte 3-0 til danskerne.

Bozhidar Kraev var igen med for Bulgarien, da han var med fra start to gange og blev skiftet ind en enkelt gang, i deres tre nederlag.

Sory Kaba var i aktion for Guinea, da de slog Kap Verde med 2-1, hvor angriberen udlignede til 1-1. Guineas anden kamp mod Gambia blev aflyst grundet COVID-19.

Målscorere på U-landsholdene

FC Midtjylland var som vanligt stærkt besat på de danske ungdomslandshold. Det blev også til masser af spilletid og flere scoringer for FCM’erne.

Gustav Christensen noterede sig for begge danske mål i 2-2-opgøret mod Tyskland U17. U19-landsholdet mødte også Tyskland, og her var det lokale Mads Kristian Hansen, som var i målscorerens rolle.

På U21 fik Gustav Isaksen spilletid i de to kampe, og det blev til et oplæg og en flot afslutning, der desværre ramte overliggeren, i de to indhop.

Debut til Frank

Sidst med ikke mindst var Nigerias landshold samlet til to kampe i Østrig. Her var Frank Onyeka for første gang udtaget, og det betød genforening med den tidligere FCM-favorit, Paul Onuachu.

I den første mod Algeriet fik Frank Onyeka sin debut for ’Super Eagles’, da han spillede første halvleg på den centrale midtbane.

Stort tillykke til Frank med debuten for Nigeria.