Billetinfo
Se info om billetsalg til forårets første hjemmekampe

Førsteholdet

Lodberg sætter ord på de første uger

Den nytilkomne assistenttræner Niels Lodberg sætter ord på de første uger i FC Midtjylland, der har været særdeles hektiske og begivenhedsrige.

17/01/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

I en ny “Bagom FCM”-produktion sætter Niels Lodberg ord på de første to uger på den midtjyske hede.

Uger der har budt på masser af træningspas, et utal af møder med kollegaerne i trænerteamet og tonsvis af indtryk fra nye bekendtskaber.

– Der er sket meget, og det føles som længere tid. Det er gået utroligt stærkt, og der har været mange nye relationer og nye ansigter. Helt generelt har det været fantastisk for mig at komme til FCM, og jeg er utroligt glad, fortæller Niels Lodberg til FCM TV og fortsætter:

– FCM slår sig på at være en familieklub og et sted med god energi. Det er tydeligt at mærke fra første sekund, at klubben lever op til dette. Jeg har fået en fantastisk velkomst fra alle, så det er rigtig positivt.

– Der er helt vildt meget god kvalitet i truppen. Det er en fantastisk gruppe at være træner for og en fantastisk stab at være en del af. Jeg får lov til at træne nogle fantastiske spillere, så jeg er en glad mand.

Den 42-årige assistenttræner sætter samtidig ord på, hvordan han udfylder sin rolle under de daglige træningspas.

– Til de daglige træninger står jeg for en masse forskellige ting. Jeg står for en række øvelser og coacher samtidig spillerne. Jeg elsker for eksempel at kigge på det defensive fokus, og her ser jeg både på nogle individuelle og holdmæssige ting under træningerne.

I den netop udgivede “Bagom FCM”-produktion kan du ligeledes høre fra den anden nye assistenttræner Carles Cuadrat, som giver indblik i sit forhold til Albert Capellas, tankerne om projektet i FCM og meget andet.

Tæt på Cuadrat og Lodberg | Bagom FCM 10