Vejle besøger MCH Arena
Billetsalget er startet

Førsteholdet

Lodberg: Vigtigt at lære af det her

Assistenttræner Niels Lodberg sætter ord på nederlaget til Fredrikstad.

09/02/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Stik imod spil og chancer led FCM fredag aften et 0-1-nederlag til norske Fredrikstad, der sparkede det vindende mål ind sent i kampen.

Efter dysten satte assistenttræner Niels Lodberg ord på den skuffende sidste test.

– Vi møder et hold, der kæmper virkelig godt. Et hold, der ved, at de måske var oppe mod en modstander med mere kvalitet end dem selv. Det gjorde, at de fik nogle ekstra kræfter. Hver eneste gang, det lykkedes os at skabe et overtag, var de dygtige til at stoppe os.

– Modsat kan man vende den rundt og sige, at vi overhovedet ikke er tilfredse med ikke at kunne bryde dem op. Vi skaber for lidt set over hele kampen, siger Niels Lodberg, som ikke desto mindre mener, at der kan tages noget erfaring med fra nederlaget:

– Du kan altid bruge noget fra kampene af, og det kan vi også i den her. Når modstanderen står lidt dybere, kræver det endnu mere bevægelse. Samtidig viser det, at vi skal gå ind til alle kampe med et mindset om, at vi ikke kan tage for let på det. Vi må aldrig tabe sådan en fodboldkamp, som vi gjorde i dag.

Den skuffende afslutning på en ellers produktiv træningslejr i Portugal gør blot sulten endnu større efter at komme blæsende ud til forårssæsonen næste søndag.

– Jeg kan også huske selv som spiller, at en ting er den sidste træningskamp, en anden er når turneringen starter. Det er to vidt forskellige ting. Sådan nogle kampe her kommer, og det er vigtigt at lære af dem.

– Nu drejer det sig om at få en god træningsuge og forberede sig til Brøndby, hvor jeg er sikker på, at vi står klar.