Akademiet

Målfarlig kantspiller skriver akademikontrakt

Den målfarlige og hurtige offensivspiller James Alphinas skriver under på sin første akademikontrakt med FC Midtjylland. Lær ham bedre at kende nedenfor.

28/02/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

James Alphinas som er en del af FC Midtjyllands U15-hold, skriver under på sin første akademikontrakt i det midtjyske.

Den hurtige og målfarlige fløjspiller har en fortid i Tjørring IF og Ikast FS, men kom til FCM som U11-spiller. Nedenfor sætter han ord på kontraktunderskrivelsen og ambitionerne for fremtiden.

Hvad betyder det for dig at skrive under på din første kontrakt med FCM?

– Jeg er stolt og priviligeret over at have skrevet under med FCM, som jeg har været en del af siden U11. Nu ser jeg frem til at udvikle mig yderligere, og så glæder jeg mig til at skulle spille U17-fodbold efter sommerferien, siger James.

Hvad ønsker du særligt at forbedre i dit spil i løbet af de næste år?

– Jeg vil arbejde endnu mere med mine spidskompetencer, som er fart, teknik og løbevillighed. Nu ønsker jeg at bringe det til endnu højere niveau. Jeg vil desuden arbejde videre med min skudteknik og min spilintelligens.

Har du nogle drømme/ambitioner længere ude i fremtiden?

– Min største drøm er at spille i en af udlandets top fem-ligaer og komme på det danske landshold. Lige nu er jeg en del af DBU-udtagelserne, og jeg vil arbejde hårdt for at blive ved med at være inde omkring det.

Er der en professionel fodboldspiller, som du ser noget af dig selv i?

– Jeg synes, jeg minder om vores egen Gustav Isaksen fra FC Midtjylland, fordi jeg er målfarlig, hurtig, løbevillig og kampafgørende, lyder det fra James.

Akademichef Flemming Broe siger følgende om James Alphinas:

– James er en hurtig og dygtig målscorer. Samtidig leverer han et højt antal assists og er meget seriøs omkring tilgangen til sin udvikling. Hans store fokus på sin egen udvikling gør, at vi glæder os til at arbejde med ham i fremtiden, hvor vi tror på, han kan tage store skridt, fortæller Flemming Broe.