Klubben

Mads Agner Veng er ny Head of Operations på Guldminen

35-årige Mads Agner Veng er ny Head of Operations på Guldminen. Han tiltræder fra en stilling som kombineret klub- og sportschef i den københavnske 3. divisionsklub FA 2000.

02/06/23
Christian Rothausen
Foto: Nikolaj Kramer

35-årige Mads Agner Veng er blevet ansat som ny Head of Operations på Guldminen. Han får en vigtig rolle, når det kommer til at udbrede kendskabet til Guldminen og samtidig sørge for, at interesserede mulige elever og deres familier får stillet nysgerrigheden på bedst mulig vis.

– Vi glæder os over, at Mads kommer med ombord og bliver en del af det vigtige arbejde, vi laver på Guldminen. Med Mads får vi en dygtig og kompetent person ind, som skal være med til at styrke et vigtigt indsatsområde for os som klub, siger assisterende sportschef Kristian Bach Bak.

Hovedpersonen selv udtrykker glæde over ansættelsen i det midtjyske.

– FC Midtjylland er en klub, jeg altid har kigget positivt på. Efter de samtaler, vi har haft, har jeg samtidig fundet ud af, at klubben har en værdimæssig profil, der passer godt til mig. Den familiære følelse, som er i klubben, har virkelig tiltrukket mig, siger Mads Agner Veng og fortsætter:

– Jeg ser det som både en spændende og interessant udfordring at skulle være med til at udvikle Guldminen og integrere det til at blive en fortsat større del af FC Midtjylland.

Mads Agner Veng har arbejdet professionelt med fodbold i godt og vel ti år. Heriblandt som ungdomstræner i FCK Talent, sidenhen lederroller i flere københavnske moderklubber og dags dato som klub- og sportschef for 3. divisionsklubben FA 2000 – et hold FCM mødte i DBU Pokalen i indeværende sæson.

Han roser samtidig de nye rammer, som både Guldminen, akademiet og førsteholdet flytter ind i til sommer.

– Det er virkelig moderne, og man bliver inspireret bare af at se huset. Vi får skabt en hverdag, hvor man både kan se op til hinanden, på tværs og hele tiden oplever at have noget til fælles. Byggeriet indeholder et miljø, der summer af liv og fodbold. Jeg ser det som et fuldstændig unikt projekt i Danmark og Europa.

Mads Agner Veng har første arbejdsdag på Guldminen den 1. august.