Førsteholdet

Mads Døhr Thychosen efter comeback: God følelse

Midt i skuffelsen over exitten fra Conference League var der også plads til et smil hos Mads Døhr Thychosen, som gjorde comeback i FCM-trøjen med en god præstation mod PAOK FC.

26/02/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

På transfervinduets sidste dag vendte den tidligere akademispiller Mads Døhr Thychosen tilbage til FC Midtjylland, og torsdag aften fik forsvarsspilleren sin første kamp efter tilbagekomsten.

Det skete mod PAOK FC, som FCM desværre tabte til efter straffesparkskonkurrence, men Døhr leverede en stærk fighterindsats i forsvaret med masser af fine indgreb og afleveringer.

– Det var dejligt at være på banen og være med i en afgørende kamp. Jeg faldt godt ind i det med de andre, og overordnet set er jeg tilfreds med min præstation, så det er selvfølgelig en god følelse, selvom nederlaget fylder mest her bagefter, siger Mads Døhr Thychosen og fortsætter om kampen i Thessaloniki:

– Det er klart, at vi som kollektiv mildt sagt havde lidt startvanskeligheder. Det var en første halvleg langt under niveau. Efter det spillede vi en god anden halvleg og forlænget spilletid, og med lidt mere held og skarphed kunne vi godt have scoret et mål mere og snuppet sejren.

– Det er aldrig sjovt at tabe på straffespark, men vi kan trods alt se hinanden i øjnene, efter vi fik hanket op i os selv i pausen og leverede en god indsats i resten af kampen. Det skal vi tage med os videre, tilføjer den 24-årige defensivspecialist.

Mads Døhr Thychosen kom til FC Midtjylland som 16-årig i 2014, hvor han blev en del af en succesfuld akademiårgang, der blandt andet vandt to U19-mesterskaber.

Efter 37 førsteholdskampe, en DM- og pokaltitel skiftede Døhr i sommeren 2019 til FC Nordsjælland, som han spillede for i to og et halvt år, inden han nu er kommet tilbage til det midtjyske.

Video: Bagom kampen mod PAOK

Skuffelse skal bruges som brændstof

Blot 65 timer efter nederlaget til PAOK FC har FCM mulighed for at tage revanche, når der søndag er et udebaneopgør i Odense.

Efter restitutionstræning i Grækenland fredag formiddag og et træningspas i Ikast lørdag er holdet klar til at rette fokus på den hjemlige liga, hvor OB altså er den næste modstander.

– Vi skal ud og starte kampen mod OB, som vi sluttede den mod PAOK FC. Det nytter ikke noget, hvis vi skal bruge hele første halvleg på at komme i gang, og det er det vigtigste fokuspunkt i forhold til søndag. Vi skal bygge videre på det, vi viste i anden halvleg i Grækenland, og så er jeg sikker på, at vi kan hente tre point i Odense, lyder det fra Mads Døhr Thychosen, som ser frem mod resten af foråret med optimisme:

– Vi skal bruge skuffelsen fra i torsdags som brændstof for resten af foråret. Nu retter vi fokus på 3F Superliga, og vi har jo stadig store ambitioner med målet om at vinde The Double. Men det kommer ikke af sig selv. Vi skal holde næsen i sporet hele vejen og sørge for, at vi rammer et højt niveau. Det kræver hårdt arbejde, understreger Mads Døhr Thychosen.

– Det starter med en fokuseret præstation mod OB, og det er altid den næste kamp, som er den vigtigste. Vi har fået restitueret og forberedt os på dem som modstander, og så er vi klar til at tage en sejr, afslutter forsvarsspilleren.

Følg OB – FC Midtjylland

FCM møder OB i Odense søndag aften kl. 18.00. Få info om muligheden for at tage med og støtte holdet fra udebaneafsnittet på linket herunder. Ellers kan kampen ses direkte på TV3+ og Viaplay.

Tag med på udebanetur i Odense