Akademiet

Mads Nybo Lauritsen underskriver ny aftale

Den 17-årige forsvarsspiller, Mads Nybo Lauritsen, skriver under på en ny treårig kontrakt. Aftalen kommer efter et år, hvor den stærke og boldsikre forsvarsspiller har taget store skridt i sin udvikling.

13/02/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland fortsætter kontraktunderskrivelserne med en række af klubbens mest talentfulde akademispillere.

Nu er turen kommet til Mads Nybo Laurtisen, som er en fast del af midtjydernes stærke U19-hold, der før forårssæsonen topper Danmarks bedste ungdomsrække.

– Nybo er en del af flokken af store talenter, vi tror meget på. Han er allerede langt i sin udvikling, men har fortsat et par skridt at tage, som vi nu skal forløse sammen. Det bliver spændende at følge ham de næste år, fortæller assisterende sportschef Kristian Bach Bak og fortsætter:

– Han er en venstrebenet midterforsvarer, som er stærk og dygtig på bolden. Vi har lagt en god udviklingsplan for ham, og nu handler det om at fortsætte det hårde arbejde. Hans udviking det sidste år har taget fart, hvilket gør, at han inden længe står klar til at tage næste skridt. Vi glæder os til at følge ham.

Mads Nybo Laurtisen har allerede trænet med førsteholdet flere gange i den nuværende pre season, men han har endnu sin debut til gode.

Været i FCM siden U11

Mads Nybo Lauritsen kom til FCM allerede som U11-spiller fra Herning Fremad. Den talentfulde forsvarsspiller er stolt over at skrive under på en ny aftale i det midtjyske.

– Det er kæmpestort for mig at skrive under på den her kontrakt. Jeg har været i klubben siden U11, hvor jeg har arbejdet mig op gennem systemet. Jeg kan mærke, det er med til at gøre aftalen ekstra speciel, fortæller Mads Nybo Lauritsen og fortsætter:

– Min ambition er, at vi skal vinde U19 Ligaen den her sæson. Derudover ønsker jeg at smage på noget seniorfodbold via. træninger og på et tidspunkt komme op at spille fast på førsteholdet.

Den stærke forsvarsspiller står hidtil noteret for 16 kampe i ungdomslandsholds-regi. Senest har han optrådt for de rød- og hvidklædtes U18-mandskab.

– I den næste periode er mit store fokus at blive endnu grundigere i min defensive struktur og en mod en-dueller. Jeg vil arbejde hårdt for at tage næste skridt, siger han.

Der skal lyde et stort tillykke til den 17-årige forsvarsspiller med den nye kontrakt.