Akademiet

Malik Pimpong underskriver aftale med FCM

Malik Pimpong, som er søn til den tidligere FC Midtjylland-profil Razak Pimpong, har skrevet under på sin første akademikontrakt i det midtjyske.

12/01/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Malik Pimpong er en dygtig offensivspiller med teknik, målfarlighed og vindermentalitet. Det er nu blevet belønnet, idet det 15-årige stortalent har skrevet under på sin første aftale med FC Midtjylland.

Han kom til FCM som U13-spiller og har været en del af U15-holdet i løbet af efteråret, mens det også er blevet til en ligakamp på Allan K. Jepsens stærke U17-mandskab. Han var samtidig med det næstældste akademihold til De Nordiske Mesterskaber i december 2022.

Den underskrevne aftale – som er Malik Pimpongs første i FCM – vækker glæde hos akademichef Flemming Broe:

– Malik er et stort talent, som har en god atletisk pakke. Han er teknisk dygtig og kan score mål. Samtidig besidder han en god vindermentalitet, og vi er af den overbevisning, at der er noget spændende gemt i ham, fortæller Flemming Broe og fortsætter:

– Nu handler det om, at han skal opbygge et endnu højere bundniveau. Han er stadigvæk ung, og der er mange ting at arbejde med, men han har gode forudsætninger i forhold til at kunne tage store skridt de næste år.

Også Malik Pimpong er glad for at have sat signatur på den første aftale med klubben, hvor hans far Razak Pimpong fik sit fodboldgennembrud i starten af 2000’erne.

– FC Midtjylland har altid været min yndlingsklub, og derfor er jeg utroligt stolt over at skrive under på den her kontrakt. Der ligger en masse hårdt arbejde bag, og nu gælder det om at blive en endnu større profil på mit hold, siger Malik Pimpong og fortsætter:

– Jeg ser mig selv som en farlig angriber, der elsker at lave mål. Samtidig kan jeg dække flere af de offensive pladser på holdet. Et af mine fokusområder er at blive endnu dygtigere til at tage ekstra løb og sprints for holdet, og det vil jeg arbejde på at forbedre i fremtiden.

Fra FC Midtjyllands side skal der lyde et stort tillykke med kontrakten til Malik Pimpong.