Sponsoreret

Mangler du stadig de sidste julegaver?

Er du blandt dem, der stadig mangler at få styr på de sidste julegaver, så har vores partner fra WOW PARK en oplagt gaveidé, hvor du både sparer penge og samtidig støtter din lokale klub.

20/12/22
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Står du og mangler de sidste julegaver til ungerne, børnebørnene eller måske hele familien? Så er et par dagsbilletter til WOW PARK en oplagt gaveidé.

WOW PARK er for hele familien, og her flyver tiden afsted med sjove aktiviteter, hvor du bl.a. kan lege i høje trætophytter, rutsje ned i fuld fart, løbe fra træ til træ i de sjove hængebroer og hoppe løs i store net eller tage en vild tur i slynger og svævebaner.

Dette kan du opleve i WOW PARK

Spar penge og støt din lokale klub

Lyder det som en oplagt gaveidé, så kan du købe dagsbilletterne gennem FCM Klubsamarbejdets Fordelsklub til kun 179 kr. pr. person, hvilket er en besparelse på op til 70 kr. sammenlignet med prisen ved indgangen. Samtidig støtter du en af vores samarbejdsklubber økonomisk med 20 kr. pr. billet.

For at kunne købe dagsbilletterne til kun 179 kr., skal du blot oprette dig i FCM Klubsamarbejdets Fordelsklub. Det er helt gratis at oprette sig, og herefter kan du trække rabatkoder, som du kan bruge, når du skal købe billetterne hos WOW PARK.

Der er også andre spændende rabatter at hente i Fordelsklubben, og der vil løbende komme nye til. Fælles for alle rabatter er, at du både selv sparer penge, og samtidig støtter du en lokal klub i FCM Klubsamarbejdet.

Opret dig i Fordelsklubben