Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Førsteholdet

Manjrekar James solgt til Vejle

Den canadiske midterforsvarer skifter til Vejle på en permanent aftale.

01/07/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

Efter tre år i FC Midtjylland og et par udlejeaftaler tager Manjrekar James det næste skridt i karrieren. Han skifter således til Vejle, som er James’ nye klub.

Sportschef Svend Graversen takker James for indsatsen og kalder det den bedste løsning.

– Vi har fundet en god aftale, som er den bedste løsning for alle parter. James fortjener denne mulighed i Vejle, og vi ønsker ham og hans familie alt det bedste fremover, siger Svend Graversen.

Den 193 centimeter høje midterforsvar nåede at optræde 18 gange i den midtjyske trøje. Mest bemærkelsesværdig var kampen i Bergamo sidste efterår, hvor James leverede en god præstation i Champions League-opgøret mod Atalanta.

Det var i Canada, James begyndte at spille fodbold, men allerede som 19-årig skiftede han til ungarsk fodbold og har siden da spillet i Europa.

De seneste tre år har han været på kontrakt i FC Midtjylland, hvor han også har været udlejet til Fredericia og Lamia i Grækenland.

Nu skifter han altså til Vejle på en permanent aftale. Der venter et opgør mod sine tidligere holdkammerater for James, når Vejle besøger MCH Arena i fjerde spillerunde i den kommende 3F Superliga-sæson.

Tak for indsatsen og held og lykke fremover, James.