Førsteholdet

Marrony efter debut: Vigtigt for mig

Den brasilianske angriber er glad for at have spillet sin første kamp i FCM-trøjen, og han er motiveret for hurtigt at ramme topformen.

22/09/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

For godt og vel en måned siden blev Marrony præsenteret på MCH Arena som ny mand i FC Midtjylland. En skade har dog betydet, at debuten måtte lade vente på sig, og den kom i dag i pokalkampen mod Kjellerup.

Derfor var den 22-årige brasilianer ekstra tilfreds med at være i aktion på grønsværen igen.

– Jeg har savnet at spille fodbold, så jeg er rigtigt glad for at have fået debut og være på banen. Det er vigtigt for mig, men jeg er mest glad for sejren, som vi fik i dag, lyder det fra Marrony efter 5-0-sejren over Kjellerup.

Marrony viste prøver på sin hurtighed og offensive styrker i de 55 minutter, som han spillede i front. Et par gange var han tæt på at score, men det blev ved lige ved og næsten.

– Det gik okay, og jeg følte mig fint tilpas i kampen. Selvfølgelig er der stadig et stykke vej til topformen, men kamptræning er den bedste vej mod det, pointerer FC Midtjyllands nye nummer 38.

Vil hjælpe holdet til succes

Transitionen fra Brasilien til Danmark har ikke været nemmere af at skulle starte med genoptræning, men den 188 centimeter høje frontløber satser på, at debuten er startskuddet til succes.

– Det er altid hårdt at være på sidelinjen – især når man kommer til en ny klub og et nyt land, men jeg vidste på forhånd, at det ville tage et stykke tid at ramme topformen og tilpasse mig de nye omgivelser. Nu er jeg klar til at hjælpe holdet til succes, og jeg satser på, at jeg for alvor kan vise, hvad jeg kan, indenfor få kampe, fortæller Marrony.

Kampen i dag var Marronys første udenfor hjemlandet Brasilien, og han er motiveret for at gøre det godt i FC Midtjylland.

– Jeg er meget glad for den nye udfordring i min karriere her i Midtjylland. Det er en drøm, som er gået i opfyldelse, og den skal jeg ud og realisere nu ved at arbejde hårdt, afslutter den sydamerikanske offensivprofil.

Næste kamp for Marrony og resten af holdet er på søndag, når Randers gæster MCH Arena kl. 14.00 i 3F Superliga.

3F Superliga
søndag 26/5 kl. 17:00
FC Midtjylland FCM
Silkeborg IF SIF
MCH Arena
Se kampinfo