Klubben

Meddelelse om Kristoffer Olsson

Status på Kristoffer Olssons fravær.

27/02/24
Mads Jakobsen
Foto: FC Midtjylland

På baggrund af de tiltagende rygter og gætterier, der verserer, om årsagen til Kristoffer Olssons fravær i den seneste periode, ser vi os nødsaget til at gå ud med denne meddelelse til offentligheden.

Den 28-årige svenske landsholdsspiller mistede tirsdag den 20. februar bevidstheden i sit hjem og blev overført til Aarhus Universitetshospital, hvor han er indlagt og i respirator.

Kristoffer Olsson er ramt af en tilsyneladende akut opstået sygdom relateret til hjernen, som ikke skyldes selvskade af nogen art, ligesom årsagen heller ikke skyldes udefrakommende faktorer.

Et hold af Danmarks førende lægelige eksperter arbejder i øjeblikket på højtryk med at stille en diagnose og iværksætte den rette behandling.

Kristoffer har siden indlæggelsen været omgivet af sin nærmeste familie og dele af FC Midtjyllands stab, og behandles af specialister på området.

FC Midtjylland anmoder indtrængende offentligheden om at udvise respekt og forståelse, således at Kristoffer, familien og lægerne får den fornødne ro til at sikre Kristoffers helbredelse og restitution, så godt som muligt.

Alle i FC Midtjylland er naturligvis dybt berørte af Kristoffers pludselige sygdom og vores tanker og fulde støtte går til Kristoffer og hans familie.

FC Midtjylland har ingen yderligere udtalelser for nuværende, men vi vil orientere offentligheden, når der opstår væsentligt nyt.