Klubben

Meet ‘n’ Greet 23/24 var en stor succes

325 sponsorer var onsdag samlet i Musikteatret Holstebro til et eksklusivt indblik i de nye transfers, fodboldsnak med Thomas Thomasberg samt en række udvalgte spillere, og hvad der ellers er på tegnebrættet i FC Midtjylland.

14/09/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Onsdag aften var omkring 325 sponsorer samlet til det årlige Meet ‘n’ Greet-arrangement, som er et eksklusivt event for sponsorer i FC Midtjylland. Arrangementet blev endnu en gang afholdt i – og i samarbejde med – Musikteatret Holstebro, som leverede god mad og flotte omgivelser.

De fremmødte gæster fik mulighed for at netværke med resten af sponsorerne i klubben og samtidig få dyrket deres interesse for FC Midtjylland. I løbet af aftenen var der masser af interessante indslag fra flere fremtrædende personer i klubben, heriblandt Svend Graversen, Kristian Bach Bak og Thomas Thomasberg.

Arrangementet blev afholdt knap to uger efter sidste dag af sommertransfervinduet, hvilket betød, at der var masser af interessante emner at tage op for de fremmødte gæster.

Profiltræf på scenen

På scenen guidede den tidligere professionelle badmintonspiller og nuværende vært på TV2 Sport, Camilla Martin, gæsterne gennem en række indslag og spørgsmål, mens også tidligere landsholdsspiller og nuværende fodboldekspert på Viaplay, Stig Tøfting, leverede skarpe betragtninger undervejs.

Sportschef og vicesportschef, Svend Graversen og Kristian Bach Bak, fortalte om det netop afsluttede transfervindue, mens både cheftræner Thomas Thomasberg og en håndfuld af hans spillere i form af Aral Simsir, Sverrir Ingi Ingason, Kristoffer Olsson og Jonas Lössl på scenen blev spurgt ind til de sportslige præstationer og ambitioner i FC Midtjylland.

Sidst men ikke mindst, var der også nyt fra FCM-direktionen hos kommerciel direktør, Jacob Jørgensen, og Marketing- & Supportdirektør, Preben Rokkjær.

Alt i alt blev flere spændende vinkler og detaljer om klubben vendt på scenen i en god dialog og hyggelig tone, der undervejs blev krydret med underholdning af komiker Thomas Warberg.

I FC Midtjylland har vi et lignende arrangement for vores fans ved navn “Fan Forum”. Dette arrangement løber af stablen den 26. september, og du tilmelde dig allerede nu.